GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Eğer yönetim senin isteklerini harfi harfine yapacaksa sonuna kadar seninleyiz hocam ...

Yapmayacaksa sen de bizimle boşuna vakit harcama , layık olduğun yerlere git hocam.. Seni hakedenlere..

Rijkaard : "Benim için önemli olan güzel futbol oynamak. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerim boyunca sürekli olarak bunun için çalıştım. Futbolun halk için oynandığını düşündüm."

Nokta

78960485.jpg

b688b1421915dea4838e377.jpg

Yürüyedur Frank.

NOT: ZIT MESAJ ATANLARI BİZZAT ELLERİMLE SİLECEĞİM: YA DESTEK OL, YA DA KAYBOL.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Rijkaard kalmalı çünkü yönetimin verdiği malzeme ile Sarpinho-Xavi Barış Hernandezleri yaratıcak. Arda'yı Messi gibi oynatacak vs. Yahu, avatar örnekledim size savunma hakkınızı avatar veriyorsa bu geyiği böyle görüyorsanız zaten gerçekten burdaki fikir paylaşımına. Düzene yanlış gidene itiraz eden herkesi aşağılayıcı tavırlar sergileyeceksiniz bilelim sussun herkes buranında adını Galatasaray ve Yönetim forumu yapın kimse gıkını çıkarmasın. Yazık diyorum gerçekten.

Mourinho konusudna "siz böyle hoca istiyorsunuz" diyen sensin benim -bizim adımıza konuşan sonrada kendi kendini düzeltiyorsan asıl düşünülmesi gereken sizin en beklediğiniz.

Aga, avatarımı da değiştim daha ne istiyorsun. Şimdi o kadar rahat savunurum ki sesin de çıkmaz. Olayı Jose'ye getirebilmeyi bile başardınız, zaten bu saatten sonra tartışacak kadar kaale almayacağım bir çok kişiyi. Görüşümü yazar, mantığımı kavratana kadar anlatacağım, taktım kafaya.

Kıvırcık saçlımız bizim.:) Desteğe devam.

Rijkaard 'ın da hataları yok değil var ve eleştirilecektir ama sırf Jan Derks 'in altyapı hocası olarak getirilmesi bile Rijkaard 'ın bir yatırımıdır. Bu desteği de hakediyor. O vazgeçsin bizden biz vazgeçmiyoruz.

Rıjkaard bır numara

Her zman arkasındayız :D

Bu yıldan itibaren gerçekleri herkese gösterecek inşallah.

Rijkaard : "Benim için önemli olan güzel futbol oynamak. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerim boyunca sürekli olarak bunun için çalıştım. Futbolun halk için oynandığını düşündüm."

Sadece bu sözleri icin bile desteklenmeyi hakeden adam gibi bir adam...

You will never walk alone Rijkaard

Eğer bu yönetim adam gibi bir iş yapmak istiyorsa çok değil sadece her yıl 15-20 Milyon Euro gibi bir rakam transfere ayırıp bu adama 5 yıllık bir sözleşme teklif etsin.Başka birşey istemiyorum.2 yıl içinde en düşük Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamazsak ben de neyim.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜNKÜ bu ülkede futbolun amacını sonuç futbolu olarak değil, güzel futbol olarak isteyen tek teknik adam.

Valla Lucescu eli öpülesi adammış bu takımı kiralık orta sınıf oyuncularla çatır çatır oynattı. Sistem oynayalım tamam, eğer olmuyorsa zorlama arkadaş. Kapasitesini zorlama oyuncuların. Alınmıyorsa transferlerin yapılmıyorsa ona göre oynat. İstemiyorum ben bu yönetim anlayışı ile sistem falan. Elimizdeki oyuncular kullanılsın kafi. Göreceğiz kimler gelicek yine Elano'yu da göndericekler bakalım o zaman Rijkaard'a "körü körüne" bağlı olupta Elano'ya sövenler ne yapacak. Gelen gideni aratır.

''Bizim Türkler pas özürlü,Rıjkaard'ın kendi sisteminden vazgeçip takıma göre sistem kurması lazım'' deyip,geleceği hiçe atan,Avrupa'da başarının sırrı olan pas futbolunu istemeyen,şampiyonluk için Beşiktaş-Fener-Galatasaray kısır döngüsüne evet diyenlere inat forza Rıjkaard!

Günü kurtarmak kolay iş. Geleceği kurtarmak, geleceğe yatırım yapmak Rijkaardın işi. Bu işte tam destek.

Rijkaard'a güveniyoruz, destekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt