GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Daha fazla destek, daha fazla güven.

Desteğimiz devam ediyor.

Neeskens dayıyı unutan da bizden değildir.

news_manset_resim_dd_Rijkaard_Neskens001.jpg

715508562.jpg

destekleyin ulen:D

Neeskensin gecen ay Galatasaray dergisine yaptıgı acıklamalar bile bu adamların futboldan herkesden daha iyi anladıgının kanıtı her zaman destek Rijkaarda da Neeskense de

Dünyada sanki Rijkaard-Neeskens de çok varda bizimde desteklememe lüksümüz var. Futbol ile ilgili bütün herşey bu adamların eline bırakılsın sonuna kadar destekçileriyiz.

Yahu bilgisayarım zaten ağır çalışıyor şu anda, mesajları arattırmayın bana. Çamur atmayan (!) da girmesin artık başlığa. Off.

Rijkaard'ı seviyoruz, güveniyoruz, destekliyoruz.

Belgrad maçından sonra bu başlığa mutlaka uğrayacağım. Umarım bir taraflarını yırtan arkadaşlar desteklerini esirgemezler Frank'dan. Zira çok ihtiyacı var ( ! )

Yok reis,Rijkaard'a söyleyecek lafım yok olamazda. Desteğimi veriyorum ama ben, bu garip topağa, Rijkaard'a toz kondurmayacağım diye Prekazi'ye ;" işine bak Cevo " diyenlere tepki gösteriyorum.

O doğru, Rijkaard'ı savunacağım diye diğer değerlerimize, ki Cevat'ın iyi niyetine kurban olurum, laf etmemek lazım. Şimdiden söyleyeyim turu geçeceğiz ama kaza olursa yine de buradayım.

Birilerini korurken, birilerinide yedirmeyiz. Tıpkı geçenlerde Simovic'in benden sonra GS'ye düzgün kaleci gelmedi açıklamasında dediklerim gibi. Kusura bakma Simovic, efsanelerimizdensin ama Taffarel senden dahada efsane.

Kusura bakmasın, ama kendisine saygımız sonsuz ve her zaman en iyi kalecilerimizden birisi olarak yazarız.

Bugün Rijkaard sadece bizle değil, kendisine çocukluğumdan beri büyük bir sevgim var. Edgar Davids'ide çok sevmemin nedeni budur. F. Rijkaard'ı hatırlatır bana. Böyle bir efsanevi futbolcu ve Barcelona'da çalışmış, seviyeli, kültürlü ve bana göre çok karakterli-efendi bir adamın bu takımın başında olması beni sevindiriyor.

Performansı mı? Tartışılır. Ama şimdi değil. Sene sonu tartışırız.

şampiyon olana kadar bir sezon tam destek.

Kazandık, yolumuza devam ederken desteğe de devam.

Sonuna kadar destek.

Belgrad maçından sonra bu başlığa mutlaka uğrayacağım. Umarım bir taraflarını yırtan arkadaşlar desteklerini esirgemezler Frank'dan. Zira çok ihtiyacı var ( ! )

Bir tarafımızı yırtıyoruz. Arkasındayız. Yırtına yırtına bağırıyoruz ;

Frank ! Frank ! Frank !

Rijkaard'ı kahve yorumcularına yem etmeyeceğiz. Sonuna kadar Rijkaard.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt