GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderilecek -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz;

Hadi beyler yönetime kadar sesimizi duyurmamız lazımmm :) ..

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderilecek -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz;

Çünkü ilk defa bi yenilgiden sonra asıp kesmiyoruz.

Çünkü, takım yenildiğinde bile verdiği güven bambaşka..

Çünkü Rijkaard son nokta.Ondan iyisini nerden bulabiliriz ki?

Bundan seneler önce Fatih Terim takimin basindayken rahat mac izliyordum.

Simdide Rijkaard takimin basindayken rahat mac izleyebiliyorum.

Yensekte yenilsekte hic farketmiyor nasil olsa sonunda ipi biz gögüsleyecegimizin hissi var icimde.

Bu takimin, hocanin ve yonetmin hedeflerine inaniyorum. gunluk sonuclarla ilgilenmiyorum.

Sonuna kadar desteliyoruz.Hatta 5 yıl değil 10 yıllık yapalım.Abartmıyorum ciddiyim :)

çünkü daha çok işi var

emre çolağı messi yapıcak

serdarı henry yapıcak

semih kayayı puyol yapıcak

uğuru d.alves yapıcak

ohooo nereye rijkaard bırakmayız:)

çünkü geleceğe yönelik bir takım oluşturuldu sevgili başkanımız ve kurmayları sayesinde.ve bu takım en iyisine emanet edilmeliydi bu frank rijkaard dan başkası olamazdı.herkes onun başarısını ve zekasını çok iyi biliyor.bu takım 0 noktasından aldı ve biyerlere getirdi 8 haftada yada 10 haftada yada 20 maçta ondan büyük şeyler beklemek yanlış ve gereksiz.bunu kendiside çok iyi bildiği halde okadar sorunlara rağmen bu takımda zaferler kazandı.büyük takımların herzaman kötü dönem geçirdiği olmuştur. Bence erken yaşamak çok iyi oldu diye düşünüyorum.şuanki oyun sistemimiz oturmak üzere ama elbetteki 2. Ve 3. Alternatifleri teknik kadro oluşturacaktır. Erken gelen başarısızlık takımın üzerinde olumlu izler bırakacaktır diye umut ediyor önümüzdeki dönemde takımımıza başarılar diliyorum. Ve rijkaard ile uzun yıllar bu takımı izlemek herkes gibi benimde istediğim tek şeydir.

Eren yıldız

Çünkü bu yıl bize 20:45'de olduğu gibi uzun yıllar unutulmayacak bir şampiyonluk kazandıracak !

bence rijkaard galatasarayımıza gelmiş geçmiş en kariyerli teknik adamdır. ve müthiş bir karizması var.. eninde sonunda sistemi oturtacak.. sonuna kadar devam..

Çünkü : Kuduruyorlar Rj gibi adam başımızda diye onu göndermeye çalışıyorlar.

Re: Bu konu linki kulübe gönderilecek -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜN

+

Galatasaray'da 3. devrimi yapmaya niyetlendiği için. Tüm (ilahi ko)medya tayfasını paniklettiği için. Türk futbolunun geleceğine yol gösterecek bir Galatasaray vizyonunu yüklenebileceği için

Çünkü 2 hafta sonra Sütçü Saraçoğlunda Ezklere unutamayacakları bir mağlubiyet yaşatacak..

Çünkü onlarda çok iyi biliyor ki Jupp Derwall ve Fatih Terim örneklerinde olduğu gibi, Türk futbolunda yeni bir çığır açabilecek başka bir camia yok.

Çünkü total futbolu Türkiye'de uygulayabilecek tek takım Galatasaray ve bu işi başarabilecek tek hoca FR.

Çünkü galip takım bozulmaz gibi yıllardır süre gelen bir klişeyi artık yıkmak gerek.

Çünkü 25 kişilik takım kadrosunda herkes forma giyebilecek düzeyde olmalı.

Çünkü FR Barça'daki ilk sezonunda, ilk yarıyı küme düşme potasında bitirmişti. Galatasaray'da ise sadece tek malübiyeti var.

Çünkü GS puan kaybettiği maçlarda da biraz şans biraz da hakem faktorü olmasa bugün sKor yazarları tarafından çok farklı şeyler konuşulurdu.

Çünkü bu taraftar 14 sene beklemesini bilmiştir. Gerekirse bi 14 sene daha bekler.

Çünkü Galatasaray Türk olmayan takımları yenmek için kurulmuştur.

Çünkü bu taraftar artık ne yönetimde Türkiye içi başarıları amaç olarak seçmiş bir yönetim, ne de günü kurtarmak için elinde olsa 200 maçı 1-0 kazanıp aynı kadro ile mücadele edecek 3. sınıf bir hoca, ne de para için kendini satan futbolcuları istemez...

Çünkü 10. haftaya az kaldı ve başlarına gelecekleri biliyorlar!..

Çünkü onlarda çok iyi biliyor ki Jupp Derwall ve Fatih Terim örneklerinde olduğu gibi, Türk futbolunda yeni bir çığır açabilecek başka bir camia yok.

Çünkü total futbolu Türkiye'de uygulayabilecek tek takım Galatasaray ve bu işi başarabilecek tek hoca FR.

Çünkü galip takım bozulmaz gibi yıllardır süre gelen bir klişeyi artık yıkmak gerek.

Çünkü 25 kişilik takım kadrosunda herkes forma giyebilecek düzeyde olmalı.

Çünkü FR Barça'daki ilk sezonunda, ilk yarıyı küme düşme potasında bitirmişti. Galatasaray'da ise sadece tek malübiyeti var.

Çünkü GS puan kaybettiği maçlarda da biraz şans biraz da hakem faktorü olmasa bugün sKor yazarları tarafından çok farklı şeyler konuşulurdu.

Çünkü bu taraftar 14 sene beklemesini bilmiştir. Gerekirse bi 14 sene daha bekler.

Çünkü Galatasaray Türk olmayan takımları yenmek için kurulmuştur.

Çünkü bu taraftar artık ne yönetimde Türkiye içi başarıları amaç olarak seçmiş bir yönetim, ne de günü kurtarmak için elinde olsa 200 maçı 1-0 kazanıp aynı kadro ile mücadele edecek 3. sınıf bir hoca, ne de para için kendini satan futbolcuları istemez...

Çünkü 10. haftaya az kaldı ve başlarına gelecekleri biliyorlar!..

Ne güzel "ÇÜNKÜ" ler bunlar. Bu güne dek nerelerdeydiniz. :) (Hoşgeldiniz.)

Çünkü: Sessiz taraftar kesimini bile, takımına sahip çıkar noktaya getirmiştir.

sonuna kadar destek hep destek tam destek rıjcard ın arkasındayız teknik yönetim in de hep yanındayız bizleri medya karalıyor yalan bilgiler yazılıyor inanmayın takımımız şampiyonluğun en güçlü adayı dır bu medya bizi mahvediyor ama buna izin vermiycez

rijkaard ve aslanlarımızın sonuna kadar arkasındayız !

ÇÜNKÜ; uzun yıllardır takım bize bu derece keyif vermiyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt