GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderilecek -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz;

Cunku:)

FRom our lion hearts comes the football art, nothing will break us APart.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderilecek -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz;

Cunku:)

FRom our lion hearts comes the football art, nothing will break us APart.

Bu laf nerden cikti ayiptir sormasi ikide bi goruyorum da

Mod yanıtı: Destek için Serdar arkadaşımızın türettiği slogandır. "FR up to 2050" gibi...

bilmem salladim kendim:)

Ölümüne RIJKAARD!

Frank Rijkaard ile sözleşme uzatılsın sezon başından beri hem Galatasaray klubüne,yönetimine,oyuncularına bilhassa teknik kadrosuna saldırmak için bekleyen leş kargalarının istediğini yapmamalıyız takımıma ve onu yönetenlere güveniyorum desteklemeye devam edeceğim her zaman.

Çünkü bu ülkeye futbol oynatmayı öğretebilecek biri artık İngiltere ligini izlerken ağzımız açık kalmıcak çünkü kendi takımımız da aynı futbolu oynamaya başlıyacak...

Sabırlı olmamız gerektiği için VE Rijkaard'a inandığım için

Gene yazıyorum, yazmaktan da bıkmayacağım bu topice. Her maç sonu, her zaman !!!

Çünkü,

Günün değil, geleceğin takımı için, total futbolu tamamen oynamamız ve türkiyede ilkleri gene yaşatmamız için, RIJKAARD !

Günü değil, geleceği kurtaralım ve türkiyede ilki başaralım istiyorsak, RIJKAARD !

Ne kadar yenilsekte bu sene, inadına RIJKAARD !

1 sene bırakın onların olsun, gelecekte muhteşem seneler bizim olsun, inadına RIJKAAARD !!!

Gene yazıyorum, yazmaktan da bıkmayacağım bu topice. Her maç sonu, her zaman !!!

Çünkü,

Günün değil, geleceğin takımı için, total futbolu tamamen oynamamız ve türkiyede ilkleri gene yaşatmamız için, RIJKAARD !

Günü değil, geleceği kurtaralım ve türkiyede ilki başaralım istiyorsak, RIJKAARD !

Ne kadar yenilsekte bu sene, inadına RIJKAARD !

1 sene bırakın onların olsun, gelecekte muhteşem seneler bizim olsun, inadına RIJKAAARD !!!

:tiphat:

çünkü galatasarayımızın başında onun gibi kariyerli bi hoca olduğu için yabancı iyi futbolcular Galatasaray'a tereddüt etmeden geliyor...

Sezon 2007-2008 : Takımın başına eski kurt Feldkamp getirilmiş ve başta Lincoln olmak üzere önemli transferler yapılmış. Taraftar heyecanlı. Herkesin dilinde aynı söylem : "Bu sene yeni bir yapılanmaya gittik. 2000 ruhunu yeniden yakalayacağız." Sonuç:Sezon Cevat Güler ile bityor. Avrupa'daki ayakçı takımlar karşısında alınan utanç verici mağlubiyetler ama lig şampiyonluğu ile biten bir sezon.

Sezon 2008-2009 : Kewell,Baros gibi üst düzey klas futbolcular transfer edilmiş. Portekiz Milli Takımı'nda Meira takviyesi de var. Takımın başına gelen hoca Skibbe ama olsun. Yine aynı söylem : "Bu sene yeni bir yapılanmaya gittik. Geleceğin takımını kuruyoruz. 2000 ruhu geri gelecek.". Sonuç 5.lik ile biten yine hüsran dolu bir sezon. Lincoln ve Skibbe ile yollar ayrılıyor. Sezon Bülent Korkmaz ile bitiyor. Sezon sonunda onunla da yollar ayrılıyor.

Sezon 2009-2010 : Bu sefer dünya çapında bir isim Riijkaard var takımın başında. Elanosu Keitası yine bomba isimler ve yine aynı nakarat: Riijkaard gençlere yönelecek. Geleceğin takımını kuruyoruz. 2000 ruhunu yeniden yakalayacağız.

Burada anlatmaya çalıştığımız şu; Galatasaray taraftarında hep o 2000 yılındaki unutulmaz takıma duyulan bir özlem var. Her yeni hocada her yeni yıldız transferinde acaba tekrar o günlere geri dönecek miyiz ümidi taşıyor.Bakın ben peşinen söyleyeyim Galatasaray Riijkaard ile çok başarılı birkaç sezon geçirebilir ama asla efsane olamaz.O bir rüzgardı geldi geçti.Bir daha da öyle futbol oynayan bir takımın maya tutacağını sanmıyorum.

Sezon 2007-2008 : Takımın başına eski kurt Feldkamp getirilmiş ve başta Lincoln olmak üzere önemli transferler yapılmış. Taraftar heyecanlı. Herkesin dilinde aynı söylem : "Bu sene yeni bir yapılanmaya gittik. 2000 ruhunu yeniden yakalayacağız." Sonuç:Sezon Cevat Güler ile bityor. Avrupa'daki ayakçı takımlar karşısında alınan utanç verici mağlubiyetler ama lig şampiyonluğu ile biten bir sezon.

Sezon 2008-2009 : Kewell,Baros gibi üst düzey klas futbolcular transfer edilmiş. Portekiz Milli Takımı'nda Meira takviyesi de var. Takımın başına gelen hoca Skibbe ama olsun. Yine aynı söylem : "Bu sene yeni bir yapılanmaya gittik. Geleceğin takımını kuruyoruz. 2000 ruhu geri gelecek.". Sonuç 5.lik ile biten yine hüsran dolu bir sezon. Lincoln ve Skibbe ile yollar ayrılıyor. Sezon Bülent Korkmaz ile bitiyor. Sezon sonunda onunla da yollar ayrılıyor.

Sezon 2009-2010 : Bu sefer dünya çapında bir isim Riijkaard var takımın başında. Elanosu Keitası yine bomba isimler ve yine aynı nakarat: Riijkaard gençlere yönelecek. Geleceğin takımını kuruyoruz. 2000 ruhunu yeniden yakalayacağız.

Burada anlatmaya çalıştığımız şu; Galatasaray taraftarında hep o 2000 yılındaki unutulmaz takıma duyulan bir özlem var. Her yeni hocada her yeni yıldız transferinde acaba tekrar o günlere geri dönecek miyiz ümidi taşıyor.Bakın ben peşinen söyleyeyim Galatasaray Riijkaard ile çok başarılı birkaç sezon geçirebilir ama asla efsane olamaz.O bir rüzgardı geldi geçti.Bir daha da öyle futbol oynayan bir takımın maya tutacağını sanmıyorum.

Sistem %100 oturtulabilirse, sabır gösterilirse, kanaatimce o zaman ki oynadığım futbolu bile geride bırakacak futbol oynayabiliriz ;)

Türk futbolunun ihtiyacı olduğu DEVRİM'i yapabilecek nadir insanlardan olduğu için sonuna kadar Rijkaard...

Forever Frank Rijkaard...

Rijkaard bizim için ve Türk futbolu için büyük bir nimettir. Çok güzel günler göreceğiz umarım devre arasında 5 yıllık sözleşme imzalanır. Böyle bir hocayı zor buluruz..

Frank Rijkaard bu takımın başında 5 yıl kalsın ve taraftarımızda sabır göstersin bakın görün siz neler oluyor.

Şimdi kenetlenme zamanı aç kurtlar elbette saldıracaktır,(her yönden) biz kenetlenip birlik olursak önümüzde duramazlar bunu onlarda biliyor.

BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN YETER ŞANLI GALATASARAY

Çünkü; Barça'daki ilk senesinde ara ara çok kötü sonuçlarda aldı, hezimetlere uğradı.

Fakat sistemi oturtunca muhteşem oynayarak kupalar kazanmaya başladılar ve onun sistemiyle şuan Barça dünyanın en iyi takımı.

O'nun sistemi, herşeyden önemli.

Çünkü o Frank Rijkaard, gerek varmı başka bişey yazmaya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt