GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Rijkaard'dan bu sene şampiyonluk beklerdim, hem futbolcu kadrosuna hem de teknik kadroya yakışırdı. Ama Lucescu'nun kiralıklarla, Gerets'in Saidoo'larla, Kalli'nin 85 yaşında yaptığını, Rijkaard ve Neeskens, Arda, Elano, Baros, Kewell, Keita, Gio, Neill'larla yapamadı. Üstelik rakipleri dökülürken. Burada bir yanlışlık olduğu kesin. Ne olursa olsun ben de destekliyorum sonuna kadar. 5 seneyse 5 sene, 10 seneyse 10 sene.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Bu seneyi heba etti Rijkaard ve faydadan çok zarar getirdi. Geçen yıl Bülent Korkmaz'ın son haftalarda yarattığı takımdan bile eser kalmadı. Adı ve geçmişi adına 1 yıl daha kalabilir ama gelecek yıl da bir gelişme olmazsa derhal gönderilsin. Rijkaard değil Galatasaray taraftarıyız biz. Galatasaray'ı kötü duruma düşürene de karşı durmayı biliriz..

Bu seneyi heba etti Rijkaard ve faydadan çok zarar getirdi. Geçen yıl Bülent Korkmaz'ın son haftalarda yarattığı takımdan bile eser kalmadı. Adı ve geçmişi adına 1 yıl daha kalabilir ama gelecek yıl da bir gelişme olmazsa derhal gönderilsin. Rijkaard değil Galatasaray taraftarıyız biz. Galatasaray'ı kötü duruma düşürene de karşı durmayı biliriz..

Kesinlikle katılıyorum... Ben Galatasaray'ı Rijkaard'dan daha çok seviyorum arkadaş. Işık göremiyorum ama evet 1 yıl daha sabredilmeli.Olası başarısızlıkta değil Rijkaard Adnan Polat da zor kalır...

Futbolcular iyi değil,yönetimde suç;Rijkaard sütten çıkmış ak kaşık diyenleri de objektiflikleriyle baş başa bırakıyorum.

Bu başarısızlığın sorumluluğu paylaşılacak !!!

bırakın 5 seneyi 40 sene de kalsa bizde Rijkaardın istediği kadroyu kuracak para olmadıktan sonra hiçbişe yapamaz bu takımda

Rijkaard çok iyi malzemelerden en iyi yemeği yapabilecek bi şeftir

ancak ortalama veya çürük çarık malzemeleri en iyi şekilde değerlendirip güzel yemek yapacak bir aşçı değil

güzel malzeme alamıyosak

aşçı gitsin...

bırakın 5 seneyi 40 sene de kalsa bizde Rijkaardın istediği kadroyu kuracak para olmadıktan sonra hiçbişe yapamaz bu takımda

Rijkaard çok iyi malzemelerden en iyi yemeği yapabilecek bi şeftir

ancak ortalama veya çürük çarık malzemeleri en iyi şekilde değerlendirip güzel yemek yapacak bir aşçı değil

güzel malzeme alamıyosak

aşçı gitsin...

Katılıyorum. + Mourinho gelse bu takıma bence feleği şaşar arkadaş. 3 senedir. Skibbe kötü, Gerets götü, Rijkard kötü diyoruz. Ama demekki sorun takımdaymışda biz göremiyormuşuz. 2 senedir Arda, baros gibi oyuncuların üzerine binen yükü göremedik. Yıldızların kazandırdığı maçlarla takım çok iyi sandık. Ama o yıldızlar yorulup devreden çıkınca 2 senedir çöküş başladı. + sezon açılışlarını çok erken yapmamızda takımı sezon sonunda çok etkiledi. Bakınız Sivas...

Katılıyorum. + Mourinho gelse bu takıma bence feleği şaşar arkadaş. 3 senedir. Skibbe kötü, Gerets götü, Rijkard kötü diyoruz. Ama demekki sorun takımdaymışda biz göremiyormuşuz. 2 senedir Arda, baros gibi oyuncuların üzerine binen yükü göremedik. Yıldızların kazandırdığı maçlarla takım çok iyi sandık. Ama o yıldızlar yorulup devreden çıkınca 2 senedir çöküş başladı. + sezon açılışlarını çok erken yapmamızda takımı sezon sonunda çok etkiledi. Bakınız Sivas...

Kesinlikle. Gerets götü lafına çok güldüm ama olur öyle :D

Sorun gerçekten ne Gerets'te ne Skibbe'de ne Rij-Nees'te sanırım. Eger rakip açık oynar yıldızlar gününde olursa alıyormuşuz maçı. Dirençli rakipler karşısında yıldızlar eli kolu baglı olunca da...

Takım yaratmamız lazım... Rijkaard'ı istemeyenlerle savaşacak gücüm kalmadı...

...

Avrupalılaşamama hastalığı.

rijkaard ı eleştirmenin son derece yersiz olduğunu düşünüyorum. adam lig başından beri her oyuncuya hakettiği şansı verdi fakat kapasitesi gs a uygun olmayan yerli oyuncular yüzünden takımı istediği noktaya getiremedi.

barış, ayhan, mehmet, mustafa. 4 oyuncu arasında pas menzili 20 metre üzeri bir tane isim söyleyebilirmisiniz ? bu adamların 1-2 sinin oynadığı orta sahayla ne yapılabilirki ?

yabancılara gelirsek baroş, oynayabildiğinde kewell ve birazda neil haricinde işe yaramıyorlar. birde umut vaadedici genç kontenjanınndan santosu koyalım . gerisi faydasız, gereksiz.

bu kadroyla bu işin kralı gelse 1 eksik 1 fazla olmazdı anca bu . çünkü eldeki malzeme bu. suçluda tamamen bu kadronun kuruluşundan sorumlu yönetimdir.

resmen devlet dairesi gibi çalışılıyo. bir giren emekli olana kadar devam ediyor. (linderoth,lincoln, ayhan, barış ... )

bu adamlar ilk yıllarını alışma devresi diyerek bbi şekilde takımda kalmayı başardılar. e peki kardeşim barıştan ne hayır gördünkü hala takımda tutuyorsun ? sene başında bursanın bedelsiz bıraktıgı 29-30 yasındaki adama sarılıyorsun ?

daha ilginç şeylerde yaşandı. hepimizin bildiği gibi günümüz futbolunda başarılı olmak için çok iyi defans yapman gerekiyor. büyük takımlara bakın , ilk önce defans hattını güçlendirerek yapılanmaya başlarlar.

peki ne yapıldı ? gökhan zan-leo franco .

hiç ağlamıycaksın , sene başında adam gibi bir kaleci + neill getirsen bugün en az 10 puan fazla olurdu.

+1905 :animation::animation:

Emrah seninle sene içinde çoğu kez karşı karşıya geldik atıştık; malesef benim sözüme geldik, FR a inanmıyorum ama inanmak istiyorum demiştim ama son kalite beyanlarından sonra düşüncelerimden zerre kadar şüphe etmiyorum bu adam bizden para koparmaya gelmiştir ve bunu da malesef başardı bizim başarıya aç, idealist adama ihtiyacımız var yazık heba edilen paralara emeklere:(

Emrah seninle sene içinde çoğu kez karşı karşıya geldik atıştık; malesef benim sözüme geldik, FR a inanmıyorum ama inanmak istiyorum demiştim ama son kalite beyanlarından sonra düşüncelerimden zerre kadar şüphe etmiyorum bu adam bizden para koparmaya gelmiştir ve bunu da malesef başardı bizim başarıya aç, idealist adama ihtiyacımız var yazık heba edilen paralara emeklere:(

Rijkaaard 1 sezonluk bir teknik direktör değil. Bunu neden kabul etmiyorsun?

boşu boşuna heba olan bir sene galatasaray açısından Rijkaard iyi bir teknik direktör olabilir ama her iyinin bir kötü yanı vardır bu kötu yanı bize denk geldi kuruntulu ne konuştugunu bilmeyen birisi Rijkaard ( Gecen sezon 5. di bu sene 3. ) kelimesi bile o insanın ne kadar kişiliksiz oldugunu belirler burası türkiye ve sen galatasaray ın başındaysan konustugun kelimeleri iyi secmen lazım ve herşeye ramen bulunmaz hint kumaşı gibi Rijkaard a hoş görüyle bakan yönetimede yazıklar olsun ! topcu iyi oynamıya bilir ruhsuz olabilir giydigin formanın degerini bilmiyor olabilir kaleci lenslerini cıkartmamış olabilir stoper çalım atmaya calısıp topu kaptırabilir ama herşeyin suclusu topcular degildir bununda biraz farkına varılması lazım .

boşu boşuna heba olan bir sene galatasaray açısından Rijkaard iyi bir teknik direktör olabilir ama her iyinin bir kötü yanı vardır bu kötu yanı bize denk geldi kuruntulu ne konuştugunu bilmeyen birisi Rijkaard ( Gecen sezon 5. di bu sene 3. ) kelimesi bile o insanın ne kadar kişiliksiz oldugunu belirler burası türkiye ve sen galatasaray ın başındaysan konustugun kelimeleri iyi secmen lazım ve herşeye ramen bulunmaz hint kumaşı gibi Rijkaard a hoş görüyle bakan yönetimede yazıklar olsun ! topcu iyi oynamıya bilir ruhsuz olabilir giydigin formanın degerini bilmiyor olabilir kaleci lenslerini cıkartmamış olabilir stoper çalım atmaya calısıp topu kaptırabilir ama herşeyin suclusu topcular degildir bununda biraz farkına varılması lazım .

Rijkaard'ı tüm avrupaya sorsan onun hakkında söyleyecekleri ilk şey beyefendiliği olurken sen kalkıp burda kişiliksiz demişsin. Bu tür agresif çıkışları yapmadan önce bir kez daha düşünsün herkes. Ayrıca Rijkaard buraya bir sistem kurmaya geldi ama biz hala 1 sene içersinde süper takım olalım şampiyon olalım diyoruz. Galatasaray büyük bir camia kimseyede bunu bu saatten sonra ispatlamak zorunda değil şampiyon olsakta olamasakta bu değişmeyecek. Ben yönetime ve teknik heyete güveniyorum sırf rijkaard'ın ismi olduğu için değil bir futbol görüşü olduğu için kredisi olmalı. Bu Ali, Mehmette olabilir yeter ki onların de bir ideolojisi olsun ve bu uğurda savaş versinler.

Rijkaard'ın son senesi ve hala kendisiyle sözleşme yenilenmedi.

Neyi bekliyorsun yönetim?

Burada Rijkaard'ı karşısında görse dili tutulacak, altına edecek adamlar kalkmış klavye delikanlılığı yapıyor, Rijkaard'a racon kesiyor. O da güzel.

cunku baska Rijkaard yok..

Rijkaard her zaman beyefendi kişiliği ile ön plana çıkarken o atılan çamur nedir? ahmet çakar amcanızdan mı öğreniyorsunuz böyle üslubları? Rijkaard, geçen sene 5 bu sene 3. olduk bu bir başarıdır derken; haklı kardeşim. Dünya da sistem böyle. Adam iyi niyetiyle bir oynayış stili kazandırıyor takıma ve ilerde Rijkaard gittiğinde bile biz o sistemi oynayacağız. Rijkaard hangi kulvarda olursa olsun bizi şampiyon yaptığı taktirde, aşırı Rijkaard düşmanları sevinmesin...!

Ya sen nesin dostum? Bir insana kişiliksiz demek ne kadar kolay.Sana sormazlar mı şimdi,sen ne kadar karakterlisin? Sen bilgisayar karşısında oturup bir yerlerini büyütürken o kişiliksiz dediğin adam,her gününü Galatasaray'a nasıl faydalı olabilirim diye geçiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt