- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.752
- 2.868
Ödünün kellesini alıp bokuna yapıştırman lazım bence kardeşim.Ulan az daha kaçırıyorduk. Ödüm bokuma karıştı yeminle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödünün kellesini alıp bokuna yapıştırman lazım bence kardeşim.Ulan az daha kaçırıyorduk. Ödüm bokuma karıştı yeminle.
Ulan az daha kaçırıyorduk. Ödüm bokuma karıştı yeminle.
Şimdi özel mesajlara bakmaya başlıyorum![]()
Abi bir sorum olacaktı. Şimdi benim birinci tercihim başkasının ikinci tercihi ise ve o benden önce mesaj attıysa ozaman ben mi alıyorum şarkıyı yoksa ikinci tercihi olduğu halde daha hızlı davranan mı ?
Abi bir sorum olacaktı. Şimdi benim birinci tercihim başkasının ikinci tercihi ise ve o benden önce mesaj attıysa ozaman ben mi alıyorum şarkıyı yoksa ikinci tercihi olduğu halde daha hızlı davranan mı ?
Benim sarki tamamdir.![]()
![]()
Türkçe şarkılara yine 12 vereceksin dimi kardeşim.![]()
Aynen oyle kardesim sende Yerli bir sarki secmissen benden yuksek puan alabilirsin.![]()
Aynen oyle kardesim sende Yerli bir sarki secmissen benden yuksek puan alabilirsin.![]()
Oldu sırf sen varsın diye zevkimi de değiştireyim
Ulan inşallah hiç yerli şarkıcı olmaz.
Gerçi sen gider o zaman da ŞARKICININ AİLESİNDE TÜRK VAR MI diye araştırırsın.![]()
Adile o adele değil.Adele Türkmüş![]()