GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derin olduğundan olabileceğini düşünmekteyim :D

Abi eğer varsa cidden sana bir tarif vermek istiyorum, eğer beğenmezsen gel yüzüme tükür o kadar iddialıyım.

Ağabey kaçırma bu fırsatı. Beğenmedim dersin tükürüğü fırlatırsın :D

İyi de niye wok tava, çeyiz mi düzüyor bu adam :D

Ağabey bende anlamadım ki. Bana da git al dediler bilmiyordum wok tava nedir. Senin tepkiyi verdim. Tava işte bildiğimiz diye lakin bu adam sistematik çalıştığına göre kesin var bunda bir şeyler :D

Ağabey bende anlamadım ki. Bana da git al dediler bilmiyordum wok tava nedir. Senin tepkiyi verdim. Tava işte bildiğimiz diye lakin bu adam sistematik çalıştığına göre kesin var bunda bir şeyler :D

Yarın hatuna soruyorum, Wok tavası yoksa evlenmiyorum arkadaş, wok tavasız çeyiz mi olur :D

Yarın wok tava deyip hatuna hava atayım bari :D

Yok bende wok tava falan :D

Abi beyaz Türk'üm diye gezme ortalıkta gözünü seveyim, iki havuza girmekle olmuyor yani. :D

Ciddi hayal kırıklığına uğradım, oysa ben seni bir ütopya/ulaşılması imkansız bir hedef olarak görüyordum.

Şimdi benim bu yaşadığım hayal kırıklığının hesabını kim verecek ?

Yarın hatuna soruyorum, Wok tavası yoksa evlenmiyorum arkadaş, wok tavasız çeyiz mi olur :D

Haklısın ağabey. Wok tavası olmayan bir kadınla senin bir gelecek kurman na mümkün. Tava uyuşmazlığından mütevellit çöker o evlilik.

Abi beyaz Türk'üm diye gezme ortalıkta gözünü seveyim, iki havuza girmekle olmuyor yani. :D

Ciddi hayal kırıklığına uğradım, oysa ben seni bir ütopya/ulaşılması imkansız bir hedef olarak görüyordum.

Git Wok tavaya dök içini. Seni şu an burada anlayabilecek kapasitede insan yok :D

Niye? Bu wok tavada yüzülebiliyor mu yoksa bir de? Vay anasını, elin gavuru yapıyor arkadaş :D

Biz Anadolu çocuğuyuz erişte yeriz arkadaş :D

Onu biz de yiyoruz, halis muhlis köy eriştesi hemde... Annanem sağolsun her yıl verir 2-3 kg :D

Noodle'da yeriz elhamdülillah, şarap sever bir insanız iyi gidiyor yanında.

Yalnız son okuduklarımdan sonra B. Arda Aycan abinin şarap yanında çökelek yediğinden şüpheleniyorum. :D

Onu biz de yiyoruz, halis muhlis köy eriştesi hemde... Annanem sağolsun her yıl verir 2-3 kg :D

Noodle'da yeriz elhamdülillah, şarap sever bir insanız iyi gidiyor yanında.

Yalnız son okuduklarımdan sonra @B. Arda Aycan abinin şarap yanında çökelek yediğinden şüpheleniyorum. :D

Çok uzun zamandır sadece yılbaşı gecesi şarap içtim, rakıya düştüm bu aralar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt