GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu biz de yiyoruz, halis muhlis köy eriştesi hemde... Annanem sağolsun her yıl verir 2-3 kg :D

Noodle'da yeriz elhamdülillah, şarap sever bir insanız iyi gidiyor yanında.

Yalnız son okuduklarımdan sonra @B. Arda Aycan abinin şarap yanında çökelek yediğinden şüpheleniyorum. :D

Ağabey bu adam sana zannımca ''Göbeğini kaşıyan adam'' dedi. Yani ben öyle anladım. Taktir senin tabi.

Rakının yanında da çökeleke hayır demem valla :D

Ağabey bu adam sana zannımca ''Göbeğini kaşıyan adam'' dedi. Yani ben öyle anladım. Taktir senin tabi.

Anadolu çomarı demeye getirdi terbiyesiz, wok tavası olan adamın hali başka oluyor tabi, bir özgüven geliyor demek ki :D

Onu biz de yiyoruz, halis muhlis köy eriştesi hemde... Annanem sağolsun her yıl verir 2-3 kg :D

Noodle'da yeriz elhamdülillah, şarap sever bir insanız iyi gidiyor yanında.

Yalnız son okuduklarımdan sonra @B. Arda Aycan abinin şarap yanında çökelek yediğinden şüpheleniyorum. :D

Mehmet Beyaz Türk olmak cidden zahmetli iş yahu :D

@Mehmet Arslaner

Hani diyordun ya gelirsen Ankara'ya sana evde yemek yapayım pirzolalı,kelle paça çorbası(bunu attım belki yaparsın minvalinde sinyal veriyorum) diye @B. Arda Aycan ağabeyle...Onu bilmem de ben gelmem la,sen beni wok tavanla hor görürsün

Son düzenleme:
Allah bilir siz antrikot'u dövdürüyorsunuzdur kasapta, bir cahil ordusuyla birlikte olduğumu da bu gece anlamış oldum. :D

Çok üzgünüm çok, yeni bir şişe açasım geldi Ozan Tokgöz :D

Hakaret olarak raporladım.
Adam ciddi ciddi raporlamış ya la :D

@Erman Türker ceza aldı herhalde. Hak etmişti. Hakaretler cezasız kalmaz beyefendi :D
Heh işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum :D Lakin bilesin ki Mehmet Arslaner kardeşimin başına çok enteresan şeyler geldi bugün fuzuli raporlama suçundan dolayı :asd22: Hani hatırlatayım da sonra ben ne oldum deme kardeşim :D

Bütün lobileri kapatalım Wok Tavası Lobisi kuralım arkadaşlar, karizması daha fazla :D

@Mehmet Arslaner

Hani diyordun ya gelirsen Ankara'ya sana evde yemek yapayım pirzolalı,kelle paça çorbası(bunu attım belki yaparsın minvalindet sinyal veriyorum) diye @B. Arda Aycan ağabeyle...Onu bilmem de ben gelmem la,sen beni wok tavanla hor görürsün

Gitme kardeşim. Bu sana tepeden bakar. Hele Wok tava'da menemen yapmaya kalkarsın falan alnının çatından vurur.

Ne pişiyor şimdi o wok tavada? Et sote, körili tavuk vs... falan mı?

Adam ciddi ciddi raporlamış ya la :D

Heh işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum :D Lakin bilesin ki @Mehmet Arslaner kardeşimin başına çok enteresan şeyler geldi bugün fuzuli raporlama suçundan dolayı :asd22: Hani hatırlatayım da sonra ben ne oldum deme kardeşim :D

Benimki fuzuli değil. İlliyet bağını kurarak, somut nedenlere dayandırarak, ika eylemiş olduğun suçu yetkililere aktardım. Fuzuli işimiz olmaz bizim. Hep Baki'yiz buralarda ;)

Gitme kardeşim. Bu sana tepeden bakar. Hele Wok tava'da menemen yapmaya kalkarsın falan alnının çatından vurur.

Yok yahu gitmem artık, sucuklu menemen bilmiyorum diye aşağılayıcı subliminal mesajlar atıyor bana.Biz Egeliyiz agaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt