GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geyik bir yana arzu etmeniz halinde mükellef bir körili tavuklu noodle tarifi verebilirim, cidden güzel oluyor.

Burada yazdığım burnu havalarda mesajları ciddiye almayın eyy GSC ahalisi, geçenlerde biri ciddiye aldı ayıp ediyorsun falan dedi. :D

Geyik bir yana arzu etmeniz halinde mükellef bir körili tavuklu noodle tarifi verebilirim, cidden güzel oluyor.

Burada yazdığım burnu havalarda mesajları ciddiye almayın eyy GSC ahalisi, geçenlerde biri ciddiye aldı ayıp ediyorsun falan dedi. :D

Estağfurullah, bugün bilgi dağarcığımıza wok tava gibi asrın buluşu sayılabilecek bir mutfak aleti girdi. Ben şahsen müteşekkirim. :D

...

Son düzenleme:
O da işte yolda görürsek.Bugün kahve param yoktu, dedim kahveli lokum ikramından alayım da kahve tadı alayım bari. Al işte kanıt :
Sen kahve bile içecek parayı bulama. Millet wok tavalarda ne yemekler yapıyor. Utandım senden.

Ayıp ediyorsun Mehmet :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bastım zaten, karnımı doyurdum akşam yemeğini çıkardım yine bedavadan. Yoksa nerde wok tava bizde kardeşim.

Al bu da safranlısı :

Ben de Ekim ayında oradaydım :D 3-4 günlük bir tatildi diyeyim. Güzel mekandı ben beğendim :D Her tarafı tarih kokan doğal bir yer :D Lokumu ayrı güzel tabi :asd22:

Hani kar yağacaktı ? Deli gibi yağmur yağıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt