GSCimbom Sosyal Medya Adresleri

Cevap: GSCimbom Twitter !

Twitterda onemli olan öncelikle forumdakilerin takip etmesi. Bakıyoruz,14000kişi var forumda . Bunların 3000bini twitter kullanıyordur.

Ama takipci sayımız 2680lerde. Ki bu 2680 kisinin yarısı uyemiz degil.

Renkdaşlar 2 dakikanızı ayırıp twitter'da #WildCard4Galatasaray #Galatasaray4Euroleague hashtaglarını RT yapmak için yükleniyoruz. Bugün gün bitmeden girip bir kez yapsak yeter yarın 19.05'de hep beraber yüklenelim... Euroleague için Galatasaray Medical Park için...

Twitter etkin kullanılmıyor.. Forumdan bir arkadaşımızı sadece bu göreve atamak gerekiyor..

Bir eleştiride tasarım hakkında Twitter sayfamız kapkara insanın içi kararıyor daha Galatasaray'ı anlatan bir tasarımı olmalı..

Twitter etkin kullanılmıyor.. Forumdan bir arkadaşımızı sadece bu göreve atamak gerekiyor..

Bir eleştiride tasarım hakkında Twitter sayfamız kapkara insanın içi kararıyor daha Galatasaray'ı anlatan bir tasarımı olmalı..

Emre bize destek olsana :)

.

Bu arada twitter kullanıcım; Abdullah_TASAN

takibe devam :)

Twitterda forum tanıtımı az yapılıyor facedeki katar etkin değiliz bu konuda gerekli atamalar yapılmalı bence .

Arkadaşlar Twitter'da biraz etkili olsak nasıl olur bir #hashtag yapsak nasıl olur an itibariyle

Cevap: GSCimbom Twitter!

Arkadaşlar Facebook ve Twitter adreslerimiz etkin kullanılmıyor.Mesela bana Facebook sayfasında sadece sayfanın linkini vermek saçma geliyor.Resimlerle haberin içeriği Facebook üzerinden verilse sanki daha çok üyeye ulaşılır.Saygılar.

Ben forumu takip ediyorum, forum beni takip etmiyor.:o

Twitter hesabımızı GSCimbom 'un ağırlığını taşıyacak şekilde etkin kullanabilecek arkadaşlar arıyoruz.

facedekı yazılanı yazdım dıye ceza almıştım

çok ilgınç bı durumdu

Aramıza yeni katılanlar vardır, sayfaları beğenelim/takibe alalım :)

Geri
Üst Alt