GSCimbom ve Alexa

Cevap: GSCimbom ve Alexa

40.598:ka21:

Gıdım gıdım ilerliyoruz 40.000 hedefine.

Az kaldı, 1 hafta içinde kesin... ;)

Abdullah abi yardimin icin burdan da tesekkur edeyim,sagolasin :o

40.598'iz.Durgun günlerde gene de yükselmeyi başardık...

Dur bakalım 3 gündür Alexa değer açıklamıyor. Açıklanması gecikmiş bu değerlerimizi iyi bekliyorum. Gerçekten de beklediğim gibi iyi değerler gelirse 40.000 'in altını görmüş oluruz.

Kötü gelirse bile, 3 ay önceki değerlerimiz bugünümüzden kötü olduğu için 40.000 in altına yine ineceğiz. Sadece birkaç gün gecikecek.

Dur bakalım 3 gündür Alexa değer açıklamıyor. Açıklanması gecikmiş bu değerlerimizi iyi bekliyorum. Gerçekten de beklediğim gibi iyi değerler gelirse 40.000 'in altını görmüş oluruz.

Kötü gelirse bile, 3 ay önceki değerlerimiz bugünümüzden kötü olduğu için 40.000 in altına yine ineceğiz. Sadece birkaç gün gecikecek.

Umarım ineriz 40.000 in altına..

3 günlük sonuçlar yetti. Yapılacak ilk widget (gösterge) revizyondan sonraki değerimiz 40.000 'in altı olacak. (Şu an alexa sitesindeki -gelecek- değer 39.925 olarak görünmektedir.)

15 gün sonranın hedefi uA 'ı geçmektir. ;) (Olur yada olmaz, her şekilde canımız sağolsun.)

3 günlük sonuçlar yetti. Yapılacak ilk widget (gösterge) revizyondan sonraki değerimiz 40.000 'in altı olacak. (Şu an alexa sitesindeki -gelecek- değer 39.925 olarak görünmektedir.)

15 gün sonranın hedefi uA 'ı geçmektir. ;) (Olur yada olmaz, her şekilde canımız sağolsun.)

Hiç uğraşma anlaş bir botnetçi ile gitsin. Site 1 ay kapalı kalır. Ama sen gör ondan sonra alexa'daki sıralamayı :D

Bilmeyen Arkadaşlar İçin Not: Botnet filan işin şakası, onla bir yere gelinmez, gelse bile kalınmaz, 1 ay kapalı siteden de zaten hayır gelmez.

Abi hiç şüphen olmasın geçeriz.:)Hele şükür 40.000 altında olduk.:)Bu gece 39.925 olacağız.:)

;) 39.403 ;)

:ka19:

b widget 'i daha çabuk güncelleniyor. İstersen onunla değiştiriver.

Örnek:

40.000 altına düştük

39.169

s.gif

Geri
Üst Alt