GSCimbom ve Alexa

Cevap: GSCimbom ve Alexa

Gelecek olan değer 36,813 :f68.gif:

Bu değer tabelaya yansıdığında uA 'nın önüne geçmiş oluyoruz...

Hedeflerin erken gerçekleşmesinde son 1 hafta ortalamamızın 22-24.000 lerde olmasının büyük payı var...

O zaman gece güncellenir.:)

Abi bana göre 1 günde yapılan yarışmalar sayesinde geçiyoruz.:D

Yok, daha bu gece Cuma gününün sonuçları açıklanacak. Cumartesi günü değerine daha gelmedik.

Cumartesi günü Alexa değeri olarak aşırı iyi bir netice beklemiyorum. 20-30.000 arası bir değer gelecektir. 20.000 'in altı sürpriz olur.

Ayrıca Bounce Rate yani Yükselme Oranımız -'lerden %0 a geldi.

Ayrıca Bounce Rate yani Yükselme Oranımız -'lerden %0 a geldi.

Bounce rate yükselme oranı değil.

Sayfayı tek görüntülemeden sonra kapatanların yüzdesi. Yani bir giren en az 1 den fazla sayfa görüntülemiş. Bu iyi bir değer.

36.819

Görev tamamlandı. Artık Alexa 'ya göre en popüler "Galatasaray 'ı destekleyen" taraftar forumuyuz. ;)

:ka19::ka19::ka19:

37.535 değil Mustafa Abi 36.819... :)

Mustafa oraya sayfanın en altındaki widget linkini yapıştırdığı için farklı bilgisayarlarda değer farklı okunabiliyor. Şu an firefox 'ta bu değeri 37.535, Explorer 'da 36.819 okuyorum. Yakında firefox 'ta da güncellenir.

Mustafa oraya ssayfanın en altındaki widget linkini yapıştırdığı için farklı bilgisayarlarda değer farklı okunabiliyor. Şu an firefox 'ta bu değeri 37.535, Explorer 'da 36.819 okuyorum. Yakında firefox 'ta da güncellenir.

Ben Firefox'tayım.Değer 36.819...

Diğer bilgisayara geçtim baktım değer farklıydı.Ama ilk baktığımda 36.819'du yani doğru kopyalamışdım.

Az öncede kendi odamdaki bilgisayara geçtim bi baktım 37.535 gösteriyor F5 yapınca buda düzeldi;)

Geri
Üst Alt