GSCimbom Whatsapp Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar beni bilirsiniz. Forumun Anket işlerinden sorumlu devlet bakanıyım :) Düşündümde transfer sezonuda bitmişken fazla foruma girmeyecek olan arkadaşlar için böyle bir uygulama başlatabiliriz. En azından futbol sohbetinden mahrum kalmamış oluruz. Telefonunda Whatsapp kullanan arkadaşlar sohbetimize katılmak isterlerse Telefon Numaralarını bana özel mesaj yoluyla iletebilirler.

Not : Unutmayın ki , Çabamız GALATASARAY için . .

olabilir aslında ancak ben bi ara yanlışlıkla bir gruba girdim abuk subuk mesajlar geliyordu öyl olmaz demi :)

Sadece Forum Üyelerinin dahil olduğu bir grup olacak kardeşim :) Forumda gizli sapık falan varsa bilemem tabi :D

Forum içinde paralel forum kurmak yasaktır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence gerçek hayatta tanımadığınız kişilerle watsapp yada sosyal medyada yakınlaşmak riskli olur , forumda kendi aranızda bir güven düzeyi oluşmadan böyle bir oluşum tutmaz , yani biraz daha özel bir grup kursan daha iyi olur bence

çok mantıklı bi hamle ama whatsapp anket sistemini desteklemiyor be mehmetcim

Bunu desteklemesem de watsapp güzel bir icat bak eskiden kızın numarasını almayı bırakın şebekesini öğrenince bile mutlu olurduk , şimdi twitter search'te watsapp diye aratın kedi gibi hatunlar numaralarını dağıtıyor. İşte bunlar hep watsapp :asd:

Bunu desteklemesem de watsapp güzel bir icat bak eskiden kızın numarasını almayı bırakın şebekesini öğrenince bile mutlu olurduk , şimdi twitter search'te watsapp diye aratın kedi gibi hatunlar numaralarını dağıtıyor. İşte bunlar hep watsapp :asd:

hadi ya

gerçekten öyle mi oluyor

dur bi denicem

Ekli dosyalar

• upload_2014-9-3_21-17-33.webp
    upload_2014-9-3_21-17-33.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 180
böbrek mafyası detected

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt