Değerli üyelerimiz,
Bildiğiniz üzere, internet dünyasında güncellik çok önemli, sonrasında da popüler ve özgün içerik geliyor. Varlığınız ve ilginizle bugünlere gelen GSCimbom 'un, yapısını bu doğrultuda ileriye taşıyacak yenilikler peşinde olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Moderasyonun değil,
"içeriğin" daha ön planda olduğu, polisliğe harcadığımız değerli zamanı, daha çok
siz üyelerimize zengin içerik sağlamaya zaman ayıracağımız bir yeni düzene geçmeye çalışacağız. Bu olayı, sağ beke hapsettiğimiz moderasyon kadromuzu "forvet arkası serbest" olarak oynatmak olarak da

algılayabilirsiniz.
Daha az ceza, daha az moderasyon, daha az konuya müdahale, daha çok içerik ve daha fazla yenilik içerecek bu sistem için sizlerin de desteği ve anlayışı gerekecektir. Özetle; tartışmalar olduğunda buna daha az müdahale etmeye, daha az ceza vermeye, içerik düzenlemelerinizi (büyük/küçük harf, noktalama vb) daha az yapmaya, daha az konu kapatmaya başlayacağız. Bunları sizlerden bekleyerek, otokontrolün gelişmesini sağlamaya çalışacağız. Yine de, eğer gerekirse, klasik görevlerimize bürünmekten çekinmez ve çizgiyi aşan konulara, elbette müdahale edeceğiz. Durumu suistimal eden üyeler için ceza sisteminin geçerli kalacağını belirtmemize, zaten gerek olmadığını düşünüyorum.
Diğer yandan, yıl sonuna dek yeni yazılımlar ekleyip maç öncesi ve sonrasını keyifli hale getirecek bazı sürpriz eklenti ve yazılım hazırlığında olduğumuzu da bilgilerinize sunuyorum.
Birlikte daha iyiye olan yolculuğumuz devam edecek.