Bu akşam Yiğit Karagöz ve Arda Sadi arasında geçen mevzuda başlangıçta 6 aylık ve 1 aylık cezalar verilmiştir. Edilen hakaretin basit olmadığını bazı uzman arkadaşların bildiği kadar ben de ya da bir başkası da farkında.
Bu süreçte hata yönetimde yani bizdedir ama hata olayların bu noktaya gelmesine engel olmamamızdadır. Dolayısıyla bu durum ve Yiğit Karagöz'ün bitmek bilmeyen provokasyonları düşünüldüğünde ikisinin de cezası kademeli olarak 2 hafta ve 3 güne çekilmiştir, buradaki karar benim öznel kararımdır. Dolayısıyla itirazı olan varsa bana edebilir itirazı olanlara benim şahsıma daha büyük küfürler edilmesine rağmen çoğu kişiyi atmadığımı da hatırlatayım bundan önce.
Bu ortamın sanal bir ortam olduğunu, dolayısıyla edilen sözlerin gerçek hayatla çok da bağdaştırılamayacağını da dikkate almanız gerekmekte. Sürekli ettiğiniz hakaretleri kişilerin şahsına etmeye geldiğinde edemeyeceğinizi unutmayın. Dolayısıyla eğer kişisel değerlere bu kadar saygılıysanız önce mesajlarınızdaki hakaretleri düzeltmeye çalışın. Sayısız kişi ne laflar etti yönetime ve teknik heyete sayısız beğeni mesajı atıldı. Bahsettiğiniz değerlere orada neden sahip çıkmadığınızı bana anlatırsanız Arda'ya verilecek cezayı kendim arttıracağım. Bunu açıklamayacaksanız boşuna kimseyi bu konuda rahatsız etmeyin.
Eleştiriden önce empati yapmayı öğrenmek gerek.
Bu bilgilendirme mesajı gelen özel mesajlara toplu cevap vermek amacı ile yapılmıştır.