Yanlız fenerin başına gelenler düşündürücü. Mazlum reklamı var, onun gibi oldular. Denizli'de son maç şampiyonluk kaçtı, Trabzon'u çok iyi oynamasına rağmen yenemediler ve yine son maç şampiyonluk kaçtı.(Yukarıda ALLAH var, süper oynadılar o maçı farklı kazanabilirdiler.) Şimdi de başlarında bu olay. Bunlar tesadüf mü? Bize karşı ettikleri beddualar ediliyordu. Ayrıca ben bir fenerli olsam, şapkamı önüme alırım ve düşünürüm. İmamın ordusu, cemaat gibi saçma sapan komplo teorilerine yerine gerçeği araştırırdım. İmamın ordusu gibi laflar edip, cemaate ona buna laf edeceğime bahane üreteceğime kendi takımımdaki cemaat müridi Emre'yi görürdüm. Ve bu komploları bırakırdım! Bize karşı takındıkları tutum hiç etik değildi. Uefa şampiyonu olmuş, ülkenin reklamını yapmış bir takımın, stadı yapılırken, üstelik yapılacak olan stada karşılık ALİ SAMİ YEN gibi İstanbul'un merkezindeki değerli bir mülkün kullanım hakkından geçilmişken ortalığı bulandırdılar! Başbakan'a Cumhurbaşkanı'na kadar mailler attılar ki bunları hepimiz biliyoruz. Stad yapılmaya başlandı, bu seferde "dul yetim hakkı, stadları yıkılır inşallah" gibi laflar ettiler. Şimdi ise takdir ilahi çekiyorlar, belki de fenerbahçe'nin bu fesatlığı olmasaydı stadımız çok çok önce bitmiş olacaktı. Senelerce bürokrasi engeline takıldık. Rahmetli Özhan Başkan'ı sağlığından ettiler! Sanırım artık fenerbahçeli yöneticiler ve taraftar için GUSUL ABDESTİ VAKTİ.