Gscimbom'un Üzerindeki Kara Bulutlar

Gscimbom Üzerindeki Kara Bulutları Sebebi?

• Kullanılan toplam oy
    25

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
1764165340187.webp

Yıllardır bu forumdayım ilk kez herkesi tükenmiş ve mutsuz görüyorum.

Siz iyi misiniz? Kafayı mı yediniz ? Gayet iyi durumdayız neden böyle karamsar oldunuz.

(görsel uyanışınızı sağlamak içindir)

Gsc zaten sürekli yazan 10 - 20 kişi var bunlardan 10 tanesi sürekli aktif. Bunlardan 7 tanesi karı kız abaza muhabbettinde hep önderler
İnanmasanız öyle bir konu açın bakın nasıl pozitif ve aktif mesajlar atıyorlar. Kalan 2 üç kişi ve diğer maçtan maça foruma girip takip edenlerle de aklı başında kalmaya çalışıyor ve son 1 aydırki takımın durumundan mutsuz.
Ama olur böyle vakalar Galatasaray her türlü mayıslarda o kupanın ucundan mutlaka yakalar

Eskisi kadar yazasım yok. Açıkçası forumla alakalı bir sorun yok da, bu sene başından beri biraz isteksiz izliyorum maçları. Türk futbolundaki kaos yüzünden keyif alamıyorum. Her sene aynı sorunlar.

Ayrıca 3 sene üst üste şampiyon olmuş bir takımın da yedek kulübesinin hali içler acısı. Taraftar olarak yazın transferleri eleştirince de küçümsendik. Taraftar bunu hak etmiyor. Bunlar da can sıkıcı.

Okan Buruk şıkkı eklemenizi rica edeceğim

FxOi3I6X0AM1yp3.jpg

En iyisi ama benim Sorumun mutluluk yada üzülme ile alakasi yoktu ki yav :asd: bu sene champ olurlarmi diye sorayim dedim arsenallisin diye.
bilmiyorum kanka cok erken daha ya
maclarida pek takip etmiyorum aha spurs macini izledim baya begendim takimi
alirlar heralde 3 ay sonra tekrar konusalim

Dünkü maça ben de üzüldüm. Tam kadro olsak rahat yenerdik. Ama Liverpool’u yenen takım Manchester’ı kenara bırakırsak Monaco ve Madrid’den puan veya puanlar alabilir. Dünkü maçtan sonra “İlk 24’e kalamayız” diyenlerin bir süre foruma girmemesi kendi akıl sağlıkları açısından önemli.

Geri
Üst Alt