Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Nasıl eleştirildi yav? Cana avelini de kitledik diye herkes sevinçliydi diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eli küçük diyen Mustafa Denizliydi beğenmeyen de taraftar değil tv yorumcularıydı.
İlk defa duyuyorumEli küçük diyen Mustafa Denizliydi beğenmeyen de taraftar değil tv yorumcularıydı.
Üstat onlar ne biçim ifşaat top sektirme miYa benim foruma ilk girdigim zaman oldugu icin hatirliyorum verilen parayi falan elestiren coktu. Hatta ilk haftalarda cok top falan sektirmisti tutamamisti cok gomulmustu diye aklimda kalmis. Bir de yan top muhabbeti vardi ki hala devam eder.
Üstat onlar ne biçim ifşaat top sektirme miNe feraset sahibi renktaşlar varmış öyle...Dünya Kupası yıldızı bile gömülüyorsa vay halimize şimdi anlıyorum chiellini-ribery-robben yüzünden o kadar eleştirilmemi başlıklar açmamı filan...Adam 2010 dünya kupasından sonra gelmedi mi? taffarel önermedi mi?
ilginç
tabii 2010 dünya kupasında muazzamdı ve sonrasında geldi 2011'de işte ondan diyorum ona rağmen nasıl gömülür yahu2010 Dunya Kupasi'nda oynadiysa da ben hatirlamiyorum, ama burada topcular felaket gomulur veya sisirilir, ki normal bence bu
2011 yazi geldi ama
hafızaların pasını silen bir postEli küçük diyen Mustafa Denizliydi beğenmeyen de taraftar değil tv yorumcularıydı.
2010 Dunya Kupasi'nda oynadiysa da ben hatirlamiyorum, ama burada topcular felaket gomulur veya sisirilir, ki normal bence bu
2011 yazi geldi ama
Copa America sonrası gelmişti, onda da bayağı iyi performans sergilemişti hatta, Real ile oynanan hazırlık maçında da çok iyidi.
İlk İBB maçında hata yapınca bayağı alay konusu yapmışlardı.
İki maçta da Higuain'in ayağından top almışlığı vardı sanırım çalım yemeyip.Real macini hatirlamiyorum ama Copa finalinde cok iyi oldugunu hatirliyorum
Gece gec bir saatte falandi izlemisim hic unutmam, o zamandan beri transfer dedikodusu gecen herifleri gece saatlerinde izleme huyu edinmistim
Bkz: Tarık ÇamdalGuzel bir baslik . Seyircinin elbet her konuda , oyuncular transferler dahil , yorum hakki vardir . Fakat isi abartip karismaya goturdugun zaman , hakli cikmadiginda "eee ben sorumluluk sahibi degilim ki olanlar dusunsun" dememelisin
Cunku yanlisa yonlendiren de sen oluyorsun .
Copa America 2011'i diyorsun ama zaten 2010 dünya kupasında da çok iyi değil miydi yarı final oynamamışlar mıydı? almanlarla düello yapmışlar 3.lük maçını kaybetmişlerdi çok iyidi bence 2011 copa americada da iyiydiCopa America sonrası gelmişti, onda da bayağı iyi performans sergilemişti hatta, Real ile oynanan hazırlık maçında da çok iyidi.
İlk İBB maçında hata yapınca bayağı alay konusu yapmışlardı.
Liverpoolla olan hazırlık maçından sonra pek ses eden çıkmadı.Muslera transferi elestirilmedi yanlisiniz var
Melo elestirildi,yilin bidonu felan yazanlar vardi
Muslera transferi elestirilmedi yanlisiniz var
Melo elestirildi,yilin bidonu felan yazanlar vardi