Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.803
- 93.556
- 5.263
Aysun hanımla karşılıklı kahve yudumlamak isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede Tenise menise girmemis en azindanGüzel noktalara değinmiş![]()

Bir hafta önce Hatay'a pozisyon üretemeyen ve beş gol yiyen takım bir hafta sonra bizi yenebiliyorsa takımı teknik ekibi sorgulamak gerekir. Her hafta galip mi geleceğiz sözünde haklısınız ama o söz bu hafta için geçerli değil.Kusura bakmayin ama ben gercekten bazi yazilari hayretle okuyorum
Lazio macinda takim cok iyi antrene edilmis bir takim goruntusu verdi bunu kabul edelim
fakat bu takim hic mi kotu oynamayacak veya her kotu oynadiginda hemen hocaya ve futbolculara mi saldirilacak
Taraftar desteklemeye gelmiyor mu stada ? Neden hemen kotu oynayan bir futbolcuyu oyundan dusuruyorlar ?
ayrica bunlar genc futbolcular oyunlarinda dalgalanmalar olacaktir
peki fatih hocanin yerine gelen hocayada ayni seyi mi yapacaksiniz ?
Arkadaslar her sezon sampiyon olmaz zorunda degiliz.3 sene sampiyon olmazsin ama oyle bir sistem takimi kurulurki .Bir daha gelen 5 sene kupa yuzu gostermezsin baskalarina
Desteklemek ve yapici olmakta fayda var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk defa bukadar uzun yaziyi soluksuz okudum. Sürükledi beni resmen ve çok hakliYazmayı geçtim, forum üyelerini yarısı bu mesajı uzun diye okumaz bile....
Aysun hanım aşısını olmayan biriyle çay içmez diye dusunuyorumAysun hanımla karşılıklı kahve yudumlamak isterim.
Fegholi ve Babelden ne bekliyor yav bu adam ilk senesi değil 4. senesi oldu artık. Morutan tek bacakla oynasa yine çıkarmak şu kadroda. Her hafta aynı şeyi yapiyorKusura bakmayin ama ben gercekten bazi yazilari hayretle okuyorum
Lazio macinda takim cok iyi antrene edilmis bir takim goruntusu verdi bunu kabul edelim
fakat bu takim hic mi kotu oynamayacak veya her kotu oynadiginda hemen hocaya ve futbolculara mi saldirilacak
Taraftar desteklemeye gelmiyor mu stada ? Neden hemen kotu oynayan bir futbolcuyu oyundan dusuruyorlar ?
ayrica bunlar genc futbolcular oyunlarinda dalgalanmalar olacaktir
peki fatih hocanin yerine gelen hocayada ayni seyi mi yapacaksiniz ?
Arkadaslar her sezon sampiyon olmaz zorunda degiliz.3 sene sampiyon olmazsin ama oyle bir sistem takimi kurulurki .Bir daha gelen 5 sene kupa yuzu gostermezsin baskalarina
Desteklemek ve yapici olmakta fayda var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kuş musun?öncelikle bu eleştirileri ilk defa okumuyoruz bu forumda her bir madde aynı üslupla defalarca kez yazıldı
istisnalar hariç forumda eleştirinin üslubu şöyle bozuluyor bir eleştiri gelince önce fenerli kuş yaftası oluyor sonra o hafta kazanıldıysa maç koyduk mu diye devam ediyor ondan sonra iş çığırından çıkıyor
komisyon gibi şeyler bana da iftira gibi geliyor ama açıka medya ile ilişkisi, ua ile arası bozulan kadar ilişkisi ki hepsi karanlık iftira değil
benim de en çok üzerinde durmamız gereken nokta bir tek terimin bu kulüpte dokunulmaz olması
açıkça yönetime defalarca kez medya önünde saldıran adam taraftar protestosunda rahatsız oluyor
işte bunlar narsizm
Alp renkdaş ben hakaret etmiyorum ama çok doluyumBu kalitede eleştiriler forumda oluyorsa bile yüz yorumda bir. Son derece kalitesiz ve hakaretamiz yorumlar yapılıyor burada. Sanki bilmediğimiz görmediğimiz şeyler. Bunak vb. onlarca hakaret edildi adama , kimse boş hikaye anlatmasın. Takıntılı tiplerle dolu maalesef forum.
kuş musun?
Kuş oldugun kanıtlanmıştır bu postunlakuşu severiz