gssözlükten fatih terim üzerine bir yazı

Gssözlükte biri yazınca alkış, biz yazınca aouuvvvv

Yahu yıllardır aynılarını yazıyoruz söylüyoruz işte

Hem o rotasyon, dinlendirme falan kısımlarına da katılmıyorum

Başkası çıkıp 15-16 oyuncuyla, ki onların da içlerinde vasat / vasat altı oyuncular var, şampiyon olmadılar mı

Doğru bir oyun sistemi ve doğru antrenman programıyla oyuncuları çok fazla zorlamadan her maç verim alınabiliyor demek ki

Ama bizdeki sistem bekin aynı anda 3 yerde, ortasahanın aynı anda 2 yerde olmasını gerektirdiğinden canı çıkıyor adamların

Tabi antrenmana da ayrı bakmak lazım, son 4 yılda bizdeki kadar adele sakatlığı yaşayan başka takım varsa dişimi kıracağım
Sadece bura değil, avrupaya da bakılsın hatta

Hoca bunu dedi mi gerçekten
Eğer dediyse büyük skandal
Resmen belli bir gruba hedef gösteriyor, bunları halledin tribünde diyor
Çok çirkin olaylar olur Allah göstermesin
Ve kendi biatçı tayfasıyla başbaşa kalalım, millet maça gelmesin gerekirse
Yeter ki beni eleştiren kimse olmasın diyor

Sözlükte yazan arkadaş gayet güzel.yazmis hakaret olmadan burada da güzel.analiz yapan eleştiri yapan arkadaşlar var haksızlık etmeyelim
Ben hep söylediğim gibi hocanın şampiyon olarak emekli olmasını istiyorum ama hoca diretiyor resmen
Hocayı gönderelim diyenlerin çoğunun alternatif planı yok zaten koskoca yalı koç bile hoca getiremedi düşünün çöpün birini getirdiler çin den yani fatih hoca gidecekse genç biri gelmeli ama pasif değil hırslı birisi olması lazım müthiş taktisyen olmasada olur ama işte iyi ve genç hocalar bizim lige getirmek çok zor artık sebebleride malum yani hocayı eleştirmek kolay ama birzahmet alternatif planlarinida sunun

Kusura bakmayin ama ben gercekten bazi yazilari hayretle okuyorum

Lazio macinda takim cok iyi antrene edilmis bir takim goruntusu verdi bunu kabul edelim

fakat bu takim hic mi kotu oynamayacak veya her kotu oynadiginda hemen hocaya ve futbolculara mi saldirilacak

Taraftar desteklemeye gelmiyor mu stada ? Neden hemen kotu oynayan bir futbolcuyu oyundan dusuruyorlar ?

ayrica bunlar genc futbolcular oyunlarinda dalgalanmalar olacaktir

peki fatih hocanin yerine gelen hocayada ayni seyi mi yapacaksiniz ?

Arkadaslar her sezon sampiyon olmaz zorunda degiliz.3 sene sampiyon olmazsin ama oyle bir sistem takimi kurulurki .Bir daha gelen 5 sene kupa yuzu gostermezsin baskalarina

Desteklemek ve yapici olmakta fayda var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tamamini okudum, tamamina katiliyorum . tebrikler :tbr:

Bu kadro ile topladığı puanlar komedi. Başka bir hoca bu puanları toplasa topun ağzına koyardı yönetim. Çıkar 2 ,3 maç iyi oynarız ama yine özümüze döneriz. Malesef terim teknik konuda yetersiz. Bu sene şampiyonluk çok zor. En kötüsü taraftarı takımdan soğutuyorlar.

öncelikle bu eleştirileri ilk defa okumuyoruz bu forumda her bir madde aynı üslupla defalarca kez yazıldı

istisnalar hariç forumda eleştirinin üslubu şöyle bozuluyor bir eleştiri gelince önce fenerli kuş yaftası oluyor sonra o hafta kazanıldıysa maç koyduk mu diye devam ediyor ondan sonra iş çığırından çıkıyor

komisyon gibi şeyler bana da iftira gibi geliyor ama açıka medya ile ilişkisi, ua ile arası bozulan kadar ilişkisi ki hepsi karanlık iftira değil

benim de en çok üzerinde durmamız gereken nokta bir tek terimin bu kulüpte dokunulmaz olması

açıkça yönetime defalarca kez medya önünde saldıran adam taraftar protestosunda rahatsız oluyor

işte bunlar narsizm

Lazio macinda takim cok iyi antrene edilmis bir takim goruntusu verdi bunu kabul edelim

fakat bu takim hic mi kotu oynamayacak veya her kotu oynadiginda hemen hocaya ve futbolculara mi saldirilacak

Taraftar desteklemeye gelmiyor mu stada ? Neden hemen kotu oynayan bir futbolcuyu oyundan dusuruyorlar ?

Arkadaslar her sezon sampiyon olmaz zorunda degiliz.3 sene sampiyon olmazsin ama oyle bir sistem takimi kurulurki .Bir daha gelen 5 sene kupa yuzu gostermezsin baskalarina

Bir hafta önce Hatay'a pozisyon üretemeyen ve beş gol yiyen takım bir hafta sonra bizi yenebiliyorsa takımı teknik ekibi sorgulamak gerekir. Her hafta galip mi geleceğiz sözünde haklısınız ama o söz bu hafta için geçerli değil.

Fegholi ve Babelden ne bekliyor yav bu adam ilk senesi değil 4. senesi oldu artık. Morutan tek bacakla oynasa yine çıkarmak şu kadroda. Her hafta aynı şeyi yapiyor

öncelikle bu eleştirileri ilk defa okumuyoruz bu forumda her bir madde aynı üslupla defalarca kez yazıldı

istisnalar hariç forumda eleştirinin üslubu şöyle bozuluyor bir eleştiri gelince önce fenerli kuş yaftası oluyor sonra o hafta kazanıldıysa maç koyduk mu diye devam ediyor ondan sonra iş çığırından çıkıyor

komisyon gibi şeyler bana da iftira gibi geliyor ama açıka medya ile ilişkisi, ua ile arası bozulan kadar ilişkisi ki hepsi karanlık iftira değil

benim de en çok üzerinde durmamız gereken nokta bir tek terimin bu kulüpte dokunulmaz olması

açıkça yönetime defalarca kez medya önünde saldıran adam taraftar protestosunda rahatsız oluyor

işte bunlar narsizm
kuş musun?

Hersatırına katılıyorum. Maça göre kadro yok. Sahamızda defansifkadro çıkarır, deplasmanda çok ofansif oynar, rotasyon yapması gerekirken yapmaz, yapmaması gerektiğinde yapar, oyuncu değişiklikleri hep yanlış yani dşardan bakan kişi hocanın yaşlandığını görür, maalesefyaş 70 iş bitmiş boşa denmiyor, yanındaki hocamsılarında hiç faydası yok yada dinlemiyor. Oyuncu idaresi en iyi olduğu yöndü şimdi onuda yapamıyor malesef

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kalitede eleştiriler forumda oluyorsa bile yüz yorumda bir. Son derece kalitesiz ve hakaretamiz yorumlar yapılıyor burada. Sanki bilmediğimiz görmediğimiz şeyler. Bunak vb. onlarca hakaret edildi adama , kimse boş hikaye anlatmasın. Takıntılı tiplerle dolu maalesef forum.

Bu kalitede eleştiriler forumda oluyorsa bile yüz yorumda bir. Son derece kalitesiz ve hakaretamiz yorumlar yapılıyor burada. Sanki bilmediğimiz görmediğimiz şeyler. Bunak vb. onlarca hakaret edildi adama , kimse boş hikaye anlatmasın. Takıntılı tiplerle dolu maalesef forum.
Alp renkdaş ben hakaret etmiyorum ama çok doluyum

Geri
Üst Alt