- 1 Ağustos 2014
- 62.906
- 73.161
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 üyelikten 4 5 taneyi salmak için tercih krizindeyken Vasf.ödeme planı hazırlanıyor
Şimdi ön sipariş alıyorlar ve ilk açıklamalara göre 100 bin adet limitli olacak deniliyor. Ekimde halen satışta olur mu şu an bilemeyiz. Avrupaya kargo oluyor o şekilde alan arkadaşlarımız var @Ismail ARI @Can BÜYÜK gibi.arkadaslar bilen eden varsa cevaplayabilir mi? bu osimhen kutusu ekimde falan alinabiliyor mu? avrupaya kargo var mi?
Ülke kısmındaki listede epey bir ülke seçeneği vardı. Herhalde tüm dünyaya yolluyorlar artık kargoları, listede Aruba, Cook Adaları falan gibi yerler bile vardı.Şimdi ön sipariş alıyorlar ve ilk açıklamalara göre 100 bin adet limitli olacak deniliyor. Ekimde halen satışta olur mu şu an bilemeyiz. Avrupaya kargo oluyor o şekilde alan arkadaşlarımız var @Ismail ARI @Can BÜYÜK gibi.
GSStore sık sorulan sorularda var cevaplar
arkadaslar bilen eden varsa cevaplayabilir mi? bu osimhen kutusu ekimde falan alinabiliyor mu? avrupaya kargo var mi?
Ülke kısmındaki listede epey bir ülke seçeneği vardı. Herhalde tüm dünyaya yolluyorlar artık kargoları, listede Aruba, Cook Adaları falan gibi yerler bile vardı.
Ülkeye bağlı olarak kargo ücreti alıyorlar herhalde. Almanya için kargo ücreti 600TL mesela.
Osimyen dransferini desteklemek adina bir gozel kutu aldim. @Murat Durmaz gardesim sen da var misin?
Caps or it didnt happengereken desteği sunduk
ula bi dk daha beteri ...1907 seri numaralı yapmazlar heralde değil mi ???acaba biraz bekleyip abdurrahim albayrak 200 boostundan sonra 1905 numaraya denk gelmiş miyimdir..
ss görelim kolpayı bırak feramuz efendigereken desteği sunduk
hangisinin?
Siyah formadan bulamıyorum bende
Şunun L si bir türlü olmuyor
Aynen iki üründe de alarm var bende![]()
Galatasaray S.K. 24/25 ERKEK SPECIAL ANTRENMAN CEKETİ | Siyah | Puma | Sku: 782871_12 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİİçindeki aslanı ortaya çıkar. Galatasaray S.K. Özel Antrenman Ceketi ile başlama vuruşuna hazır ol.tr.puma.com
aynı sorun bu ürün içinde uzun süre oldu - indirimini kovaladım ama beden hiç olmadı