- 10 Nisan 2013
- 53.407
- 33.207
- 2.993
Geç kalmışsın almak içinSiyah formadan bulamıyorum bende
Şunun L si bir türlü olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç kalmışsın almak içinSiyah formadan bulamıyorum bende
Şunun L si bir türlü olmuyor
Yakında açarlar senin taksite ihtiyacın mı var5 taksit olayı ne zaman gelecek?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3. formayi bekliyorum
desenin belirginliği gerginlik yaratıyor bende ve aşırı belirgin şekilde copy-paste oluşu.
desenin belirginliği gerginlik yaratıyor bende ve aşırı belirgin şekilde copy-paste oluşu.
DONE DEAL - seni bekliyoruz aramızabu rezalet yerine 3-4 k fazla verilir 5 yıldız yan yana osimhen box alınır
yahu bide dkiş birleşim yerlerine göre ayarlanamamış - kol ve göğüs parçalarında desen varken - omuzda keskin düz parça girmiş araya falan.Masa ortusu mu perde mi belli degil. Yani koltuk kilifi olsa alirdim.
ilk salınan foto çekim görüntülerinde bende öyle sanıyordumda - şu fotoda gündüz vaktı böyle görünür gibi geldi açıkçası.isik vurdugu icin berlirgin cikmis gibi geldi bana
Ben diğer konuda paylaşmıştım buradan da paylaşayımKonuyu açmadan önce sipariş verenlerde paylaşsın arkadaşlar en azından teşvik olur
Hayırlı olsunBen diğer konuda paylaşmıştım buradan da paylaşayım![]()
BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ss paylaşalım konudaki sayıyı arttıralım lütfenOsimhen box alındı bakalım seri numarası kaç gelecek çok merak ediyorum
bakalim futbolcularda nasil duracak o zaman anlarizilk salınan foto çekim görüntülerinde bende öyle sanıyordumda - şu fotoda gündüz vaktı böyle görünür gibi geldi açıkçası.
umarım yanılıyorumdur ama omuzdaki desenli-düz sivri parça-desenli kol kısmınada baya uyuz oldum.
Tabii ki Arif abi yavOsimyen dransferini desteklemek adina bir gozel kutu aldim. @Murat Durmaz gardesim sen da var misin?