Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.902
- 90.596
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
durumum yok alsana bana![]()
Başarılı bir marketing hamlesi oldu suphesizO acidan demedim, herif Alan Shearer ornegi vererek baya vurgulayarak 10 dk ya yakin muhabbetini yapmisti ilk ciktiginda manset.
Sonra baya patladi sosyal medyada o is.
Reis bu ülkedeki herkesin olmasa da çoğunluğun internete girebilecek imkanı olabilir ama herkesin malesef forma alabilecek imkanı olmayabilir değil mi?Reis kendin neden almıyorsun çocuğuna.
Normal bedenden 2 küçük beden aldım öyle düşünACIL YARDIM
aranizda bu ürünü alan var mi? normalde kac beden giyiyorsunuz? kesimi oversiz imis o yüzden tereddütlüyüm biraz
ürünün kalitesi nasil?
![]()
vücuduna yapisik mi duruyor yoksa rahat mi? fazla yapisik istemiyorum daNormal bedenden 2 küçük beden aldım öyle düşün
Bana göre rahat yinevücuduna yapisik mi duruyor yoksa rahat mi? fazla yapisik istemiyorum da
Son zamanda alıp da en memnun kaldığım tshirt. Harika duruyor.
Alırken böyle beklemiyordum ciddenSon zamanda alıp da en memnun kaldığım tshirt. Harika duruyor.
+1aranizda bu ürünü alan var mi? normalde kac beden giyiyorsunuz? kesimi oversiz imis o yüzden tereddütlüyüm biraz ama cok hosuma gidiyor
ürünün kalitesi nasil?
![]()
Normalden büyük kalıbı+1
Bende bunu almayı düşünüyorum.
Biraz bol diyenler var beden olarak.
oversize mı bu tsirt kalıbı ne