- 10 Haziran 2019
- 10.012
- 8.578
- 873
L alamadım yine
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bende forma gözükmuyor siz nasıl aldınız ya
Senin attığın linkte açtı ama ben tarayıcıdan siteye girdiğimde hiçbir şekilde forma gözükmüyor.nasıl böyle birşey olabilir anlamak mümkün değil![]()
Nike Galatasaray 2023/2024 100.Yıl Forma FQ7740-836
Galatasaray Üst, antrenman sırasında ve takımına tezahürat yaparken takımınla duyduğun gururu sergilemeni sağlar. SENİN TAKIMIN. SENİN RENKLERİN. Daha çabuk buharlaşması için teri tenden uzaklaştıran Nike Dri-FIT teknolojisi, kuru kalmana ve rahat etmene yardımcı olur. Karakteristik ayrıntılar...www.gsstore.org
buraya tıklayınca görünmüyor mu, şu an halen xl beden var.
Direk normal alsak
Sonra gitsem store'a isim baskısı ve patch yaparlar değil mi
Yav kişiselleştir butonu yok bu sefer
Icardi istiyoz kardeşim
Enteresan siteNe ara geldi ve yine bitti
Ben hala o challengeı geçemedim tebrik ediyorum seniEnteresan site
L beden seçiyosun cl logosu çakınca m bedene düşüyor değiştiremiyosun bidaha
L yi cl logosu almadan satın alabiliyosun
O hengameden sağ cıktık hamdolsun
baskısız mı aldın üstatEnteresan site
L beden seçiyosun cl logosu çakınca m bedene düşüyor değiştiremiyosun bidaha
L yi cl logosu almadan satın alabiliyosun
O hengameden sağ cıktık hamdolsun
Evet reisbaskısız mı aldın üstat
ben öyle yaptım buradaki store'a gidip bastıracağım
gerek yok yav formaları aldım ben çıktığının 2inci günü - sadece o zaman gıcık olmuştm stoksuzluğa Stada kadar gittim başka şeyler içinde. (baskısıydı CL yamasıydı falan 2 gün uğraştırdılar) .
yaparlar - ben alırken özel isim yazdırmak istesem yazamıyordu yoğunluktan ve sadece Icardi şablonu hazırdı (Avrupa fontu)Direk normal alsak
Sonra gitsem store'a isim baskısı ve patch yaparlar değil mi
Yukarıda Can'a mention attığımda sitede hem L hem de XL vardı.Hani abi nerde kafa mı buluyonuz
yanlız harbi şu GIFteki sevinç oluyor garip bir şey - formaya ne vermişsin , ıvır zıvırına ne kadar ödemeşsin 1 sn bile aklına gelmiyor insanın.
store'un yetersizliğiyanlız harbi şu GIFteki sevinç oluyor garip bir şey - formaya ne vermişsin , ıvır zıvırına ne kadar ödemeşsin 1 sn bile aklına gelmiyor insanın.
Ulan şerefsiz Nike. Siparişimi iptal etmişler.
Ne Mail yolladılar ne bir şey. Siteye girdim siparişin durumu ne halde diye öyle gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 224870
Düdüklüyorlar orada daEn iyisi Kleinanzeigen’den bak hocam.