Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.740
- 50.195
- 3.633
Lafı olmaz hocam da mail ile iletişime geçsen daha iyi olur.Sürekli telefona indirim olunca mesaj atabilirler..Bi' iletişime geçeyim sorayım o zaman, teşekkür ederim hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafı olmaz hocam da mail ile iletişime geçsen daha iyi olur.Sürekli telefona indirim olunca mesaj atabilirler..Bi' iletişime geçeyim sorayım o zaman, teşekkür ederim hocam.
Nike kendi sitesinde .de olan da falan satıyordu bir ara doğru hatırlıyorsam. Bu arada GSSTORE'da antrenman ürünlerinin stoklarını güncelledi.Şunlar için aramadigim yazmadigim yer kalmadı keşke çıkarsalardı çok beğenmiştimEkli dosyayı görüntüle 82260
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Don parçasından yapılmış kuş logolu maskeni takmaya devam edersin senSitemimiz işe yaramış. GSC kulübümüze katkıda bulunmaya devam etmektedir.
fenerium tarafından kazıklanmış olma ihtimalim
Biri bu arkadaşı twitterda şikayet etsin Ali Koçu karalama kampanyası yürütüyor diye GSCimbom olarak bunu yapmayan yok. Ayrıca bu bir karalama değil hakikat. Özelden sipariş sürecini gösterebilirim. Adamlar merdiven altı işletme! Bu ortada!www.gscimbom.com
Don parçasından yapılmış kuş logolu maskeni takmaya devam edersin sen
Sorduk muBen Fenerbahçeli değilim!!!
Fenerlisin dememişki sana?Ben Fenerbahçeli değilim!!!
Sorduk mu
Seninde kurallarına koyuyorum forumunda kurallarına koyuyorumİma ediyorsun! Forum kurallarında birine başka bir takım iması yapmak suçtur. Senin koyduğun kurallardır. Raporluyorum!