GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Beyaz forma ne zaman çıktı arkadaşlar ?

Bugün siteden satışa çıktı. Sanırım Store'larda yarın satışa çıkıyor.

Beyaz ürünler esmer insanlarda daha güzel durur.

GsStore tasarım yarışmasında 8.olan tişörtüm bana gelen mail doğruysa bugün mağazalarda satışa sunuluyor. :)

575055_10150724125554723_763665021_n.jpg

Çok güzel olmuş Anıl tebrikler. Peki kulüpten bi gelirin olacak mı?

arkadaslar benim bi sorum olacak beyaz forma taraftar formasi mi yoksa orjinal mi cünkü parcalinin taraftar formasida 89 tl ve beyaz formanin ense kisiminda yazi yazmiyor kirmizi ve parcalida yazi var ondan soruyorum... biri beni aydinlatabilir mi bu konuda...

bilgi icin simdiden tsk ederim...

89 tllik formalar taraftar forması,düşük kumaş kalitesine sahipler.ilerleyen günlerde 119 tllik formalar da çıkacak onların kumasları kaliteli.

Formamı almıştım yarın bir daha gidip bir ürün daha alacağım. Forma dışında da birşey almış olayım. Storeler cidden çok küçük yahu. İnternet sitemizde bulunan ürünlerin sadece yüzde yirmisi bulunabiliyor en fazla bizim storelerde. Sadece Aslantepe GSStore da var aradıkların. Berbat ya.

Anıl'ın tasarladığı üründen almak istiyorum ben, ne zaman çıkar acaba?

Arkadaşlar geçen senenin siyah forması ve imzalı sarı formanın tüm bedenleri, gsstore.org tekrar gelmiş. Uygun fiyata forma almak isteyenler ve kulübe destek olmak isteyenler değerlendirebilir. Tüm yeni sezon formaları da tüm bedenlerle bu gün tekrar satışa gitmiş.

Nike Football - Futbol Formaları - Gsstore.Org

Anıl'ın tasarladığı üründen almak istiyorum ben, ne zaman çıkar acaba?

Siteye çok sonra düşer. Ayrıca dağıtımı yapıldımı bilmiyorum. Bana gelen mailde adamlar yarın storelarda satışta olacak diyordu. Gidipte bakamıyorum İzmir GsStore kapandı

Dün gece bunu siparis verdim. Yurt disinda yasadigim icin nezaman gelecegini merak ediyorum...:)

k19102-1.jpg

Geri
Üst Alt