GSStore Ürünleri

Maçlarda futbolculardan alınan haz ve aidiyeti, günlük yaşamda da taraftar kullanıp şovunu yapmak istemesi hakkı. Açıklama yapıp diyor ki, pro formalar Aralık ayında satışa sunulacak. Söylenecek çok şey var da, sadece utanç demekle yetinelim. Konuya farklı türlerden haklı mesajlar geldiği için böyle içimi döküyorum. Yoksa düzelecek bir durumu vaziyeti yok bu saçmalığın. Bir ara forma alıp sıkıntı yaşamıştım. O zaman Kantarelli vardı ve sorun nedeniyle adam benimle direkt iletişime geçmek zorunda kalmıştı. Başıboş bir oluşum. Gelen giden her yönetim de sineye çekiyor. Bravo valla.

Bence store’a yönelmemelerinin temel sebebi burada kar yapamayacağımızı düşünmelerinden kaynaklanıyor

6-7 sene önce bi formaya 110 tl vermek ortalama bir taraftara koymuyordu. Şimdi formayı geçtim tişörte 400 tl vermek ortalama bir taraftara koyuyor

Bunu bildiklerinden store’a ağırlık vermiyorlar diye tahmin ediyorum, vermeliler mi bence kesinlikle vermeliler ama bazı gerçekler de ortada

Bugün yine kulüp olarak forma satışlarında kendi rekorumuzun bi tık üstüne çıksak yaptığımız kar euro bazında topcuların ortalama maaşının bile altında kalır muhtemelen

Bence store’a yönelmemelerinin temel sebebi burada kar yapamayacağımızı düşünmelerinden kaynaklanıyor

6-7 sene önce bi formaya 110 tl vermek ortalama bir taraftara koymuyordu. Şimdi formayı geçtim tişörte 400 tl vermek ortalama bir taraftara koyuyor

Bunu bildiklerinden store’a ağırlık vermiyorlar diye tahmin ediyorum, vermeliler mi bence kesinlikle vermeliler ama bazı gerçekler de ortada

Bugün yine kulüp olarak forma satışlarında kendi rekorumuzun bi tık üstüne çıksak yaptığımız kar euro bazında topcuların ortalama maaşının bile altında kalır muhtemelen
En son Divan'da store gelirleri olarak bu sezon 1 milyar TL civarı ciro bekliyorlarmış 350 milyon TL karla.

Nurettin Kantarelli dönemi düzelmişti GS Store

gsstore rezalet halde erden timur onca yatırımdan sonra buraya da işi bilen yenilikçi birilerini getirmeli

1696932892872.webp

Cemal Özgörkey olayı patladığı için herkes mağazaları, ürün çeşitliliği konusunda eleştirileri sıralıyor lakin gsstore'da yönetim değişikliği olsa bile eleştiriler devam edecek. Çünkü maalesef bizim mağazalar bayiliklerle çalışıyor. Farklı Galatasaray mağazasından alışveriş yapın. Faturanıza bakın her mağazada başka bir satıcı ismi göreceksiniz. Burada o mağaza sahibinin stratejisi mağaza yönetimi, zenginliği ortaya çıkıyor. Hani her ürünü bulamıyoruz, ürün çeşitliliği yok diyoruz ya sorunlarin en büyüğü bu bana kalırsa.

Antakya'da metin spor diye bir spor mağazası vardı. AVM dönemi oncesinde yıllardır Nike Adidas gibi markaları oradan alırdık. AVM'ler türedikten sonra markalara ulaşım olunca metin spor kapandı. (tabi ben öyle sandım) bir süre sonra yerinde GS Store açıldığını gördüm. Alışveriş yaptım ve fatura metin spor olarak kesilmişti bana. Sonra Ankara'da farklı mağazalardan alışveriş yapınca farklılıkları gördüm. Her mağazada farklı ürünler var.

Fenerium'un ürün çeşitliliği olarak zengin görmemizin sebebi Kiğılı ile uzun yıllar çalışmış olmaları. Emin değilim ama ortaklıkları bozulmuş olabilir. Türkiye'nin her yerindeki Fenerium'larin benzer olmasının sebebi de mağazaların kulübe ait olması. Bizim gibi köklü bir kulübün bunu yapmayıp bayilik vermesi çok saçma. Bence esas bu konuya çözüm bulunmalı ama çok zor olur bu saatten sonra.

Geri
Üst Alt