GSStore Ürünleri

Yurt dışında bizim için çok kullanılan bir tabir bu.

Bizim ülkede yaygın olmaması şaşırtıcı aslında sonuçta Fenerbahçe için de Fener kısaltması bayağı yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Almanya da da çok yaygın Gala. Mesela benim arkadaşlarım bana bizim maçlarla ilgili soru falab sordu mu ya da Galatasarayın konusunu açtı mı hep Gala diye bahsederler, ki ben de hep öyle bahsederim Türk olmayanlarla konuşurken.

sent via GSC

Yurt dışında bizim için çok kullanılan bir tabir bu.

Bizim ülkede yaygın olmaması şaşırtıcı aslında sonuçta Fenerbahçe için de Fener kısaltması bayağı yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Almanya da da çok yaygın Gala. Mesela benim arkadaşlarım bana bizim maçlarla ilgili soru falab sordu mu ya da Galatasarayın konusunu açtı mı hep Gala diye bahsederler, ki ben de hep öyle bahsederim Türk olmayanlarla konuşurken.

sent via GSC

O açıdan bakılınca daha çok hoşuma gitti. Dünya kulüpleri Juve, Barça, Gala... Güzel.

fiyatlar çok pahalı yaev

Gereken yapılsın o zaman
46344

adam gibi ürün çıkarın lütfen

adam gibi ürün olmasa da yapışın ürünlere en çok kar bırakan ürünler tişörtler en kötü tişörtler e yapışın

yine o kadar kötü tişört yapıyorlar ki anlatamam
para felan etmez bunlar

Gala tişörtü çok güzel. Store'a gittiğimde alacağım. Yeni formalar da çok iyi. Parçalıyı da alırız. Çabamız Sarı Kırmızı . . .

Gala diye bi kisaltma olamaz
hangi mal dizayn ettiyse acilen kulupten kovulmali
GS yazin ya da cimbom

Geri
Üst Alt