GSStore Ürünleri

aga adam gibi ürün yapın alalım
dışarıya para vermeyelim artıkın

Bu hususta da önemli çalışmalar yapılmalı
Tasarımları güzelleştirmek lazım

E00D115D-5173-4810-86C9-501106E90C86.webp

Bu iyiymiş

Ben genelde ürtettiğimiz günlük spor kıyafet tarzı ürünlerden hiç memnun olmuyorum. Arada 1 -2 Tshirt belki bir uzun kol ürün beğeniyorum.

Nike ürünleride eskiden arada hoş şeyler çıkıyordu şimdi fiyatları astronomik ve forma tasarımları nereden çıkıyorsa hiç yaratıcı değil.

Aslında merak ederim PSG nasıl acaba Jordan işbirliği kurdu o noktada. Çok güzel pazarlama yöntemi aslında. (Nedeni bariz şekilde PSG olduğu içinde olabilir belki.) Ama çok hoş bir detay bana göre.

Ben genelde ürtettiğimiz günlük spor kıyafet tarzı ürünlerden hiç memnun olmuyorum. Arada 1 -2 Tshirt belki bir uzun kol ürün beğeniyorum.

Nike ürünleride eskiden arada hoş şeyler çıkıyordu şimdi fiyatları astronomik ve forma tasarımları nereden çıkıyorsa hiç yaratıcı değil.

Aslında merak ederim PSG nasıl acaba Jordan işbirliği kurdu o noktada. Çok güzel pazarlama yöntemi aslında. (Nedeni bariz şekilde PSG olduğu içinde olabilir belki.) Ama çok hoş bir detay bana göre.

PSG ürünleri çok başarılı, şuana dek 2 kazak, 2 t-shirt birde eşofman altı aldım hepsinden memnunum

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Kalitesine göre gereksiz pahalı bir store maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hafta başı buradan online alışveriş yaptım..

Amerikaya gidiyorum..Giderken de oradaki bir dostuma hediye sipariş ettim internet üzerinden..

Formaya isim yazdırdım..

Siparişi 1 haftadır getiremiyorlar..Napıp edip bu cumartesi akşam 3 e kadar getirmeyi başaramadılar..Ve haftaya pazartesiye kaldı..O gün de burda değilim..

Ve aradım 5 ila 7 gün arası teslimat süresi var diyor Müşteri hizmetleri..

5-7 gün diye son saatine kadar bekleyin zaten..!

Millet artık 1 haftada blok, apartman dikiyo; bu beceriksizler formaya 1 haftada isim yazamadı..

Kendi takımım olmasa ve hediye götürecek olmasam, asla bulaşılmaz..

Ama 40 sene önce vermişler işte o sarı kırmızı zehri bir kere..

Ne yaparsan yap, kızsan da, üzse de vazgeçemiyorsun..

Burak Elmas'ın düzeltmesi gereken o kadar şey var ki..

Mesela bu store un bu saçmalıklarına da bir el atılması gerek..

Benim takımımın formasını, muştaki bir taraftarım da alabilmeli, izmirdeki de..

Ürün yelpazesi ve fiyatlar olarak başarısız bulmaktayım..

Tekstil cenneti(!) ülkemizde bu rakkamlara benim taraftarım nasıl ürün alıp da takıma destek olabilir..

Biraz uzun yazdım ama benim bunu yönetime yakın kişilerden tanıdıklarıma anlatmaktan dilimde tüy bitti..

Demekki birşey yapılamıyor, ya da önemsenmiyor fikirlerimiz..

Taraftar da benim gibi düşünüyordur eminim..

500-600 lira forma mı olur ya?

Hayırdır arslanım noluyoruz?

Vapor formalar neden satisa cikmiyo acaba? Gurbetciler bu formalardan alip takimimiza daha fazla destek olurdu bu sekilde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Burcu Esmersoy mankenlik yapmış bizim ürünler için

IMG_4963.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt