GSStore Ürünleri

Stokta olduğunu görünce böyle olmuştum

Screenshot_20231111_135455_Chrome.jpg

Kabartmaysa güzel baskıysa rezalet.
şu son forma peşindeyken stadyumdaki storeda tshirtlere baktım vakit geçirirken.

bir tane boş tshirt üstü baskı mantığı hariicnde lle tutulur bir ürün yok. şunların AYNISINI basic herhangi bir tshirt üstüne ozalitçileride yaptırabilirsin. tahminen 350-400 TL den aşağı olmayacak fiyatları (gözlüklü mikrofonlu icardi tshirtü 399 TL idi ben ordayken misal)

boşlukta neyi iteleriz diye ürün çıkarmışlar. olmuyor ya bence GSSTORE sıkıntılı yani. Bana kalırsa tamamen Online satışa dönüp (büyük Storelar haricinde) forma/marka harici ürünleri sipariş üzerine üretmeleri gerekir.

keza GSTV de öyle - stüdyo falan dleirme - Youtubedan ilerle - kenara koy twitch kanalı - daha rahat ve serbest konuşabileceğin ortam orası çünkü - yap eğlenceli yayınlar. 2 ışık 1 kmera 1 oda setup lazım sadece- stüdyolar jenerikler falan ihtiyaç yok - Herkeste izleyebilir .platformlara maruz kalmana gerek yok.

Forma harici ürünleri 1 haftada kargolasan kimse isyan çıkarmaz açıkçası

rezillik başka bir şey değil, koca yaz çıkarmadılar adam akıllı tshirt falan, şimdi havalar soğudu tshirt çıkıyor, bari kışlık bi şeyler çıkartın. 3 yaşında çocuklar tasarlıyor olmalı ki, inanılmaz basit ve çirkin gözüküyor ürünler

gstv, gs store ikilisi, bir tane güzel işi olmaz mı şunların

Şu tshirtleri 1 haftada basarsın yani. Çok atla deve de değil millet butik işletmelerde yapiyor bunu.
Bir sürü Freelancer tshirt designer var heriflerin çıkarttığı ürünler ve tshirt tasarımları şahane. Dönüp geliyorsun senelik 1-2 milyon kişinin direkt yan ürün alabileceği ortamda embesil embesil tasarımlar falan.

Hiç mi sosyal medyada gezerken falan kaft ürünlerine falan denk gelmiyorsunuz.

@Can Erden bana kalsa iş yapmayan hangi kolumuz varsa kapatırdım buna altyapı dahil.
Olmuyor işte başaramıyorsak gidip dışarıdan hizmet alman gerekiyor.

Storemiz yada alınacak birşetlerin olmadığı hususunda bi mutabık olalım önce
Geçen gezdim,son formamamızdaki imzanın yapışkanı kalkmamış bir forma dahi yoktu 🥴

Rezalet,hatta bir ecnebi belkide modası böyledir diye taştaş yapıyordu

arkadasın cocuguna birseyler almaya diye gittim dün. sadece 2 secenek var bebek kategorisinde. büyükler için çubuklu forma piyasda yok. bu kadar az kişiye hitap eden bir mağazanın zarar etmemesi ilginç olurdu zaten. 3 5 tshirt bir iki forma dısında hiçbir sey yok mağazada. kirayı kurtarıyorlarsa iyi avmdeki.

Geri
Üst Alt