- 10 Mart 2013
- 121.615
- 158.397
- 5.068
Link alalım
Galatasaray Çift Taraflı Ceket E242245
Galatasaray Çift Taraflı Ceket E242245 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link alalım
Barış'a acayip yakışıyor.
Bu ürün cidden çok iyi. Uzun süredir gördüğüm en iyi antrenman ürünümüz olabilir.Barış'a acayip yakışıyor.
Siyahı da güzel benceBu ürün cidden çok iyi. Uzun süredir gördüğüm en iyi antrenman ürünümüz olabilir.
4999₺
![]()
Galatasaray Puma A Takım Antrenman Ceket 77969401
Ultraweave, performans verimliliği için tasarlanmış ultra hafif bir kumaştır. 4 yönlü esnek malzemesi, kumaş ağırlığını ve sürtünmeyi azaltarak hareketi arttırmaya yardımcı olur, böylece daha hızlı ve güçlü hareketlere odaklanabilirsiniz.www.gsstore.org
Bu da muhteşem. Tarz olarak zaten çok iyiSiyahı da güzel bence
![]()
Galatasaray Puma A Takım Antrenman Ceket 77969412
Ultraweave, performans verimliliği için tasarlanmış ultra hafif bir kumaştır. 4 yönlü esnek malzemesi, kumaş ağırlığını ve sürtünmeyi azaltarak hareketi arttırmaya yardımcı olur, böylece daha hızlı ve güçlü hareketlere odaklanabilirsiniz.www.gsstore.org
Eskiden Düsseldorf'un komşu şehri Neuss'da bir AVM'de vardı GS Store. Bir de böyle ucube bir yerde sanayi bölgesinde vardı küçük bir mağaza tarzı bir şey her yer karton doluydu falan öğrenciyken otobüsle falan 2 saate yakın yol gidip forma almıştım 2011/12 siyah forması vardı arkasında Baroş yazan. Adam beni görünce şaşırmıştı buraya kimse gelmez kolay kolay diye. Kargolayıp yolluyoruz falan demişti.Avrupa'da Türk vatandaşların yoğun olduğu diğer bölgelere de açılacak diyorlardı. GS Store ciddi bir büyüme hamlesi yapıyor. İleride sanırım GS Store'u da halka açma planları var.
Şimdi yoğun olan bölgelerde olacakmış denilene göre. Bu gün sanırım Divan'da eleştirilmiş fazla çalışan alındığı falan. Doğru yerlerde olursa ve iyi iş yaparsa bence de çok mantıklı bu aynı zamanda GS Store markasının değerini de arttırır ki önümüzdeki sürede GS Store'da halka açılacak diyorlar burada önemli.Eskiden Düsseldorf'un komşu şehri Neuss'da bir AVM'de vardı GS Store. Bir de böyle ucube bir yerde sanayi bölgesinde vardı küçük bir mağaza tarzı bir şey her yer karton doluydu falan öğrenciyken otobüsle falan 2 saate yakın yol gidip forma almıştım 2011/12 siyah forması vardı arkasında Baroş yazan. Adam beni görünce şaşırmıştı buraya kimse gelmez kolay kolay diye. Kargolayıp yolluyoruz falan demişti.
Yani belirli yerlerde Store olmalı bence yurt dışında. O mağazalar hep kâr elde etmese bile böyle şeylerden zarar gelmez bence. Icardi sonrası mesela deli gibi forma satılırdı Almanya'da store olsaydı. Ya da Osimhen transferi sonrası.