GSStore Ürünleri

Stok yapmamışlar sanırım tahmin edemediler o kadar sipariş geleceğini
NevzAT 24 saatte 200 bin ürün satıldı felan diyordu şampiyonluk günü
570 binde diyebilridi, soylemesi bedava...

Bu yonetim, sahadaki basari ve 3 yillik surec sayesinde her girdigi iste surec yonetimindeki becerisizligini ortuyor.

100. Yil formasinda yasandi
Simdi yasaniyor
Yeni formayi kutlamanda ortaya koyamadin satis yapamadin cunku eskileri satayim sonra bidaha satarim acgozlulugu var.

Yonetimsel seyler cabasi, florya , bb vs ve ucu acik belli olmayan salon sozu falan veriyorlar daha oncekileri bitirmeden.

Muslera’nın yeşil forması neden satışta değil kardeşim tam şu an satış zamanı

Güzel ürünler geliyor hakkaten de stoklar maç bileti hızıyla eriyor.

Fiyatlar da az değil halbuki. Stok işini ayarlasalar muazzam satış olacak.

Her tasarımda da farklı bir aslan olması da öyle böyle yarmıyor ha

Stok yapmamışlar sanırım tahmin edemediler o kadar sipariş geleceğini
NevzAT 24 saatte 200 bin ürün satıldı felan diyordu şampiyonluk günü
5 yıldızlı ürünleri basmak riskli iş ya genede üretim tedarikde sıkıntı var. erdendi sanırım puma ürünlerinin ülke içerisinde yapılacağını dağıtımların hız kazanacağını falan söylüyordu. genede kaç hafta oldu. görseli bas satısı yap ile olmaması laızm bu islerin. insanların ilk heyecanla giyeceği ürünler bunlar. 5 ay sonra aynı etkiyi yapmaz taraftar üzerinde.

++ store un günlük giyilebilecek ürünlere yogunlasması lazım. her ürünü forma gibi yapmakla satısları düşürüyorlar. basic tshirt mesela ufak armayı yapıstır etiketine dahi olabilir bu sat.

Siparişimizi verdik
Yeni sezon formaları nerede kardeşim.. Hadi ritim kaçmadan

Ekli dosyayı görüntüle 286749
Geldi benimkiler
Screenshot_20250603_200017_Gallery.webp

Ne zamandir mahallemde gururla dalgalandirdigim kocaman 5 yildizli bayrak kenarindan dikis atinca ruzgar sayesinde kellesi ucmus gibi yirtildi tepeden sagdan sola...

Gsstore a noktami koydum an itibariyle...

Tamir edilir terzi dikis atar sapasaglam muhakkak ama sacmasapan yani...

Haziran ayi basindan beri her sey ters gidiyor, hic mutlu degilim

Geri
Üst Alt