Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.280
- 91.175
- 5.093
Elemanın teki tasarlamış. DY Puma da böyle bir vizyon yok.Kolpa di mi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elemanın teki tasarlamış. DY Puma da böyle bir vizyon yok.Kolpa di mi bu
Ulan 98-99un bedeni yine bitmiş. Fazla çıkarın olm şunları
Stokları güncellemisler gene.
Vardı tükendi geriGüncellememişler. Small hala yok istanbulda
Vardı bitmiş gene.Güncellememişler. Small hala yok istanbulda
![]()
Gsstore başına bjkli kadını getirmişler. Tamda rekor kırması gereken dönemde. Bir işide doğru yapın.
Kaynak Mehmet Özcan son dönemde doğru haberi var mı?
Zira bu konuda böyle bir haber vardı.
![]()
Gsstore başına bjkli kadını getirmişler. Tamda rekor kırması gereken dönemde. Bir işide doğru yapın.
Kadını hiç bilmiyorum. Elmas dönemi onun yüzünden mi oldu? Takımın başarısızlığı ve başka bir çok şeyde olmuştu o dönem o yüzden hiç bilmediğim için yorum yapamam ama Nizam Hışım ismi daha mantıklı geliyor ve kaynakta daha iyi.Bende hiç sevmem de umarım böyle saçmalık yapmazlar. Kadın burak elmas döneminde 321 milyon TL zarar açıklamış sonra koymuşlar tekrar geri getirmek skandal olur.
![]()
Söylenenlere göre hasta bjkliymiş kendisi ve bizde 2 dönem çalışıp sağlam zarar yapınca kovulmuş. Şimdi kimbilir kimleri araya soktu kimlerin tanıdığı olduğu için tekrar getirmeye çalışıyorlar. Tam rekorlar kırılan dönemde yapılmaması gereken bir hata olur kendisinin mağazacılığın başına getirilmesi.Doğru mu bu
Puma mağazalarında da sponsorsuz satılıyorBugün Boyner’de gezinirken yeni sezon formalarının reklamsız olduğunu gördüm. Boyner’den almak ile storedan almak arasında kulüp için fark var mıdır acaba?
Kulübe gelecek para farkıBugün Boyner’de gezinirken yeni sezon formalarının reklamsız olduğunu gördüm. Boyner’den almak ile storedan almak arasında kulüp için fark var mıdır acaba?