GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

----

Tebrik ederim kardeşim. eline sağlık :)

Daha büyük mutluluklar dilerim :)

Anıl ürünü bizzat store'da gördüm. Cidden başarılı olmuş ellerine sağlık tekrardan. Ayrıca armalı olanı daha güzel :)

tebrikler anıl umarım bir gün formalarımızı da tasarlayan ekipte olursun

Çok teşekkür ederim allah o günleri nasip etsin :)

----

Tebrik ederim kardeşim. eline sağlık :)

Daha büyük mutluluklar dilerim :)

Ağabey allah senden binbirkere razı olsun :)

Anıl ürünü bizzat store'da gördüm. Cidden başarılı olmuş ellerine sağlık tekrardan. Ayrıca armalı olanı daha güzel :)

Ben daha göremedim ürünü mağazada çok teşekkür ederim :)

1344416254582.jpg

1344416327570.jpg

Süper yav.

Beyaz formanın 119 tllik versiyonu da satışta.

Bu arada dün beyaz formanin mac versiyonu gelmis. 89 Liraliklar taraftar formasi, kalitesiz kumas.

Süper duruyor ya forma.

Anil ,GS Store'de tasarrimini görmek cok büyük gurur olmasi gerek. tebrik ederim. magzada görürsem beyeneyim beyenmeyim alacam. arkadasimizin tasarimi yok satsin istiyorum. ki GSstore daha cok seninle irtibata gecsin, tasarrim konusunda , bizde gururlaniriz seninle birlikte

478285Â*GSÂ*AUTHENTICÂ*SSÂ*GSÂ*POLO - Nike Football / Express - Gsstore.Org

Sinoptayım yakında GSstorelere gelme şansım yok internetten almak zorunda olduğum için S beden bana olur mu acil fikir rica ediyorum.kilom:69 boyum :180

M beden kalmamış çünkü.

183'e 83 kiloyum Large aldım.

Aslında doğum gününde arkadaşlar Medium almışlar ama biraz dar geldi omuzlardan, yoksa bedeni oldu sayılır da biraz daha rahat olsun diye Large ile değiştirdim.

cevaplar için teşekkürler s bedene siparişi veriyorum olmazsa feda olsun 90 lira GSARAYımıza değilmi:)

Geri
Üst Alt