GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

ma.jpg

nerden alabiliriz bu formayı ?

Retro T-Shirt'ler fena durmuyor. Siyahından almayı düşündüm şu an.

Ürünlerimiz artık nike storeun sitesinde de satılıyor.Bazı arkadaşlar adımız nikeın sitesinde olmadığı için elit değiliz diyordu.

Kırmızı formanın şortu satışta mesela.Her tarafından elitlik akıyor.

2012-13-Galatasaray-SK-Replica-M228nner-Fu223ballshorts-479902_017_A.jpg

2012-13-Galatasaray-SK-Replica-M228nner-Fu223ballshorts-479902_017_B.jpg

2012-13-Galatasaray-SK-Replica-M228nner-Fu223ballshorts-479902_017_D.jpg

2012-13-Galatasaray-SK-Replica-M228nner-Fu223ballshorts-479902_017_C.jpg

Forma yok hiçbir yerde yok. Olacak iş değil valla. Talep bu kadar yüksek olmasına rağmen neden üretim yapmıyorlar aklım almıyor. Bursa maçından önce gelecekmiş dükkanlara yeni dalga. Hemen bitecek yine.

Forma yok hiçbir yerde yok. Olacak iş değil valla. Talep bu kadar yüksek olmasına rağmen neden üretim yapmıyorlar aklım almıyor. Bursa maçından önce gelecekmiş dükkanlara yeni dalga. Hemen bitecek yine.

Ben 7. Hafta eses macina gelecegim Hollandadan umarim ozaman yeterince urun olur.. Olmazsa yaziklar olsun derim..

Bunlar maç forması olsaydı şuan 1 milyon satmıştık

geçen sene daha bu seneki formalarımız çıkmamışken nette şu tasarım dolaşıyordu.bundan çıksa 10 tane alırım eşe dosta dağıtırım diyordu herkes.bu sene bire bir aynısı çıktı ama millet yakalı olmuş diye almıyor.

bunlar maç forması olsaydı eminim şu an ne kadar satıyorsak o kadar satardı.bizim taraftar hep böyle.bi şeyi gördüğü zaman oo süper keşke formamız böyle olsa der,o forma çıkınca da burun kıvırır.bunu da biz gençlerbirliği miyiz niye kırmızı-siyah forma yapıyor nike diyiip almazlardı.

bu arada bahsettiğim resim de bu.

6oo8av.jpg

Ben ilk defa bir sezonda forma almadım. Ne yazikki kalıplarını beğenmedim, çünkü bedenleri gercekten çok buyuk. Normalde s beden giyiyorum ve o bana çok Buyuk geliyor, xs ise yok... Bu yüzden daha fit olan futbolcu formalarını bekliyorum.

Kasımpaşa macından sonra sayın Kantarelli ile görüşme fırsatı buldum ve o da benimle aynı düşünceleri paylaştı. Futbolcu formalarınin ( yanlarında delikler olan ve omuzlarda t band olan forma ) çıkması için ellerinden geldigi kadar Nike a baskı uyguluyorlar.. Cikarsa da bu formalar en erken Ocak ayında çıkacakmış...

Normalde M veya L giyen bana S beden tam oluyor ama ne parçalıyı nede kırmızı formayı bir türlü bulamadım heryerde beyaz forma var daha fazla ürün vermeleri gerek storelere

edit: ayrıca bir sorum var gsstore değilde nike mağazalarındaki boyner gibi mağazalardaki forma satışlarındada kulüp aynı karı ediyor değilmi?

Normalde M veya L giyen bana S beden tam oluyor ama ne parçalıyı nede kırmızı formayı bir türlü bulamadım heryerde beyaz forma var daha fazla ürün vermeleri gerek storelere

edit: ayrıca bir sorum var gsstore değilde nike mağazalarındaki boyner gibi mağazalardaki forma satışlarındada kulüp aynı karı ediyor değilmi?

Hic bi kari olmuyormus diye duymustum

B_1b4605482e5297eecc95b62e83197f53.jpg

hocanin üstünde ki tshirt cok güzel ne zaman satisa cikar bilen var mi...

Benim avatarı Kantarelli'ye yollamıştım twitter üzerinden. Dikkate alınmış sanki.

O tşhirt satışa çıktı ama tüm bedenleri tükendi ...

Zaten tükenmese şaşarım bu sene neyi beğendiysem bulamıyorum hiçbir ürün yok oluncada bedenim yok buna derhal bi çözüm bulmaları gerek bide çok merak ettiğim başka bi konu var türk bayraklı formalar ne zaman satışa çıkacak...

Geri
Üst Alt