GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Zaten tükenmese şaşarım bu sene neyi beğendiysem bulamıyorum hiçbir ürün yok oluncada bedenim yok buna derhal bi çözüm bulmaları gerek bide çok merak ettiğim başka bi konu var türk bayraklı formalar ne zaman satışa çıkacak...

Burada hala bedenleri var. Almak istiyorsanız, burada da tükenmeden alın bence.

Erkek Galatasaray GS T-SHIRT-50 Galatasaray Store - GS Store Ankara Online Lisanl GS rn Sat Maazas

En sonunda kırmızı formayıda bulabildim :yenieek:

cbb.jpg

Bu arada kırmızı forma 1 ay sonra nihayet tekrar satışa çıkmış gsstore.org'da...

Ama ilginç olan bu seferde parçalı forma satışta değil!!

Vallahi bende Metin Oktay Klasik T-Shirtün L ve M bedenlerini bekliyorum 2.5 aydır.

denemeden alma bence.bedenler bir acayip.ben normalde m giyerim ama store da xs giyicem nerdeyse

Keşke deneme fırsatım olsa. Ankara Gsstore'un web sitesinden alacağım, adam yazmış zaten 1 beden küçük sipariş edin diye. Sordum, "büyük gelirse değiştiririz" falan dediler ama genede bilgi almak istedim. Yakınlarda store'a yolu düşecek olan, bakıp bilgi verebilecek olan var ise çok makbule geçer arkadaşlar.

Bugün itibariyle metin oktay tişörtünün tam parçalı versiyonu storelara geldi.alcağınız zaman ondan alın.eski versiyonundan almayın.eskisi 6 parçalıydı tam parçalı değildi.

Türk bayraklı formalar satışa çıkmayacak galiba bu konuda bilgisi olan var mı...

08092012182929_9762.jpg
G_2000_62054_1.jpg
Muazzam. Bir de arkasindaki 5 cok büyük olmasaymis. Fiyati da uygun, 40 tl.

Ohaa çok iyimiş bugün store tırında gezdim göremedim bunu,iyimiş baya.

Bende Ankara'da dolanirken gördüm. Siteye de koymuslar. Ankara, Istanbul'dan iyi calisiyor :)

Farkindayim. Günlük kullanim icin daha iyi olabilirdi. Yapacak birsey yok.

fatih hoca poloyu alıp giyen var mı arkadaşlar? yakası v yaka nasıl ?pek giymem v yaka tişört de yakışıyormu ? ben 69 kg 179 boyundayım S ile M arasında kaldım bir fikri olan var mı hangisini almalıyım?Farzediyorum ki S aldım küçük geldi M ile değiştirme şansım var mı?GS store facebooktan alışveriş yapan varsa değişim kolaylıkla oluyor mu?

Amma çok soru sordun git bir storeye dene al demeyin sakın Sinopta GStore var da bakıp almadık mı:))

Geri
Üst Alt