GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Sen bi ara sor. Biryerlerde yanlışlık vardır..

Yok yok,sanırım sipariş ettim gelmedi anlamışın,gerçi çokta düzgün ifade edememişim L ve M bedenleri yok ondan dedim,2 gün önce tırdan XL aldım eski falan üretilmiyor dediler içimde kalmasın bende XLsini aldım:D

08092012182929_9762.jpg
G_2000_62054_1.jpg
Muazzam. Bir de arkasindaki 5 cok büyük olmasaymis. Fiyati da uygun, 40 tl.

Valla anlayamıyorum bizim resmi satış kanalımızı ...Bu tshirt ve bir kaç ürün ankara gsstore'da satışta ama bizim resmi sitemizde ürün yok:))

Nasıl senin mağazan bu ürünü satıyor ama sen sitene koymuyorsun? Yoksa ankara kendi ürünlerini mi çıkartıyor:)))

Valla anlayamıyorum bizim resmi satış kanalımızı ...Bu tshirt ve bir kaç ürün ankara gsstore'da satışta ama bizim resmi sitemizde ürün yok:))

Nasıl senin mağazan bu ürünü satıyor ama sen sitene koymuyorsun? Yoksa ankara kendi ürünlerini mi çıkartıyor:)))

Şu arkasındaki kocamam 5 olmasaymış keşke. Çok güzel.

1000. galibiyetin anısına tişört yapmışlar.

o19299-1.jpg

Tasarımlar ilkokul terk oluyor genelde iğrenç ürünler.Arada 3-4 tane şaşırılcak şey çıkartıyorlar.

Fiyatlar yüksek bence de ancak kalite olarak güzel. Forma-Tshirtlerden memmunum.

Ben anlamıyorum.Taraftar forumlarında falan efsane tasarımlar oluyor.Nurettin bey sağolsun ilgilenip bu tasarımlardan seçiyor ve satışa sunulmasını da sağlıyor.Ancak hep vasat olanlar tercih ediliyor.

Izmir Alsancak Gs store'den 300 tl lik alış verişimi yaptım. Satıcılar satışlardan çok memnun bunu dediler. Birde iyi haberim var yakında bu mağza tamamen yenilenecekmiş. Benim ilk gittiğimde sadece 3 tane parcalı kalmıştı. Formalar geldiği gibi satılıyormuş. Bugünde storeye cok yoğun bir ßekilde müşteri girdi,genci , kızı,yaşlısı alışveriş yaptı. En cok hoşuma.giden ise hamile bir kadının bebek eşyalarını alması oldu. Durum böyle izmirde. Kalın sağlıcakla. Almanyadan daha sık girerim siteye,cepten zevk vermiyor

Beyler formalarımızın hepsi aynı kalıpmı ben kırmızı forma istiyorum ama burada bulamıyorum beyaz formamız var beyaz formanın small bedeni tam oluyor kırmızınında smallını alsam tam olurmu?

Güzel bir hırka arıyorum önerebileceğiniz var mı

Beyler formalarımızın hepsi aynı kalıpmı ben kırmızı forma istiyorum ama burada bulamıyorum beyaz formamız var beyaz formanın small bedeni tam oluyor kırmızınında smallını alsam tam olurmu?

olur ama kırmızı small zor bulursun bende baya uğraştım alabilmek için . talep çok hemen satılıyor. bırak small u bütün bedenler hemen satılıyor

o18046-1.JPG

Ben bunu yeni görüyorum ve harika... :yenieek:

--------

Arkadaşlar daha önce yazdımmı bilmiyorum;

GS Store yarışmasından gelen 100 TL lik çekimi nasıl kullansam , bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum...

Gerçi bana belki 1 tişört düşecek ya neyse :)

Benim kız en 2-3 tane götürür...belki üzerine max:50 tl ekleyebilirim.

Şimdiden teşekkürler...

Geri
Üst Alt