GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Yok renktaş burda var biliyorum da,Mersin Store'da yok ama.Eklenme tarihi de 1 yıl önce.

Seçenekler bölümünde üstü çizilmediğine göre var demek oluyor sanırım.. :) Siteden satış temsilcileri ile irtibata geçebilirsin. :)

Arkadaşlar ben bir Galatasaray bardağı ve Galatasaray çakmağı aldım. Gsstore'den almadım fakat ikisinde de bu ürün Galatasaray Sk'nin lisanslı ürünüdür yazıyor. Ürünler orjinal mi, değil mi diye merak ediyorum. :rolleyes:

Arkadaşlar ben bir Galatasaray bardağı ve Galatasaray çakmağı aldım. Gsstore'den almadım fakat ikisinde de bu ürün Galatasaray Sk'nin lisanslı ürünüdür yazıyor. Ürünler orjinal mi, değil mi diye merak ediyorum. :rolleyes:

Orijinal.

Migros tarzı bazı marketlerde falan lisanslı bardaklar, çay setleri, rakı setleri vs. satılıyor.

Keza kırtasiyelerde kalemler, defterler veya tobacco shoplarda çakmaklar da satılıyor. Onlar orijinal.

Orijinal.

Migros tarzı bazı marketlerde falan lisanslı bardaklar, çay setleri, rakı setleri vs. satılıyor.

Keza kırtasiyelerde kalemler, defterler veya tobacco shoplarda çakmaklar da satılıyor. Onlar orijinal.

Teşekkür ederim. Bu durumda lisanslı ürün olduğu için kulüp para kazanıyor, öyle değil mi?

Teşekkür ederim. Bu durumda lisanslı ürün olduğu için kulüp para kazanıyor, öyle değil mi?

Evet. Galatasaray SK Lisanslı Ürünüdür diye yazıyorsa sıkıntı yok. Biz de bir ara Bursa'da taraftar tekstil ürünleri üretiyorduk lisanslı çeşitli kulüplere. Oradan biliyorum.

Evet. Galatasaray SK Lisanslı Ürünüdür diye yazıyorsa sıkıntı yok. Biz de bir ara Bursa'da taraftar tekstil ürünleri üretiyorduk lisanslı çeşitli kulüplere. Oradan biliyorum.

Ayrıntılı bilgi için teşekkürler renktaş :yenieek:

Arkadaslar GSStore’da yeni formaya isim ve numara basilmiyormus ve CL Logosuda basilmiyormus neden ????

o22583-1.jpg

Şu tişört çok güzelmiş ama M yokmuş yahu.

AW: GS Store Ürünleri

Arkadaşlar cumartesi günü iki haftalığına side'ye gideceğim.

Malum yurtdışındayım.

Online alışveriş bir daha hayatta yapmam.

Antalyadaki store'u öneren varmı?

Side'de orjinal forma alma ihtimalim varmı? Varsa nerden?

Formaya Drogba yazdırmak istesem günübirlik yazdırabilirmiyim?

Antalya'da yaşayan renktaşlarım bir yardımcı olursa sevinirim.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Geri
Üst Alt