GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

magazastore . com olarak hizmet veriyorlar. Gerçekten bizim Gsstore.org'tan daha özverili çalışıyorlar :) Halbuki bi mağazamızın kendine ait bir sitesi :)

Zaten daha önce almistim.. Ankaragsstore iken memnunum yani..

Sonra neolduysa Avrupa'ya teslimat yapmiyorlardi, simdi tekrar baslamislar.. Saglam

Benim isyerindeki PC göstermiyor burayi..

Ben bu site kapatildi zannediyordum meger devam ediyormus..

Direk yeni parçaliyi siparis verdim, yurt disina kargo ucretsiz oldugu için muthis bi musteri hizmeti cidden..

Org'dan girdimmi 60-70 TL kargo oduyorsun..

Almanya icin de gecerli mi ücretsiz kargo Oktay?

Avrupa diye secimini yap..

sonra Adresini yaz altina Almanya..

Gecen sefer 5 gunde gelmisti

Dank je wel !!!

Bir sorum var sadece:

9i8bio.png

Bu puan isi ne ?

____

Sen burada yazmamis olsaydin biz GS Store Neuss'a maruz kalacaktik. Atki dedigin orada 15/20 Euro, Ankara'da 15 Lira.

55 Euro'ya bu kadar ürün alabilecegime sasiyorum vallah.

Drogba'nin 11'i kaptigi kesinlessin, hemen formayi da alacagim. :lol:

Aradaki fark insani bu secime yönlendiriyor. Mesela benim yakinimda store var (30km). Ama mesela orada forma 69,99€ ve ürün bollugu cok kisitli. Türkiyedeki magzalardaki ürünlerin belki %30'unu bulabiliyorsun ancak :sad007: Bende simdi alisverisimi bu sayfadan yapacagim artik, ya da izine türkiyeye gidince. :yenieek:

Aradaki fark insani bu secime yönlendiriyor. Mesela benim yakinimda store var (30km). Ama mesela orada forma 69,99€ ve ürün bollugu cok kisitli. Türkiyedeki magzalardaki ürünlerin belki %30'unu bulabiliyorsun ancak :sad007: Bende simdi alisverisimi bu sayfadan yapacagim artik, ya da izine türkiyeye gidince. :yenieek:

Neuss taki store degil mi o? Bana pahali geldi,

internetten iki ürün almistim kargoyla beraber 50-55€ verdim. Türkiyedeki storelardan alsam en fazla 30€ verirdim.

Neuss mu ?

Oradan iki kere siparis ettim, ama fiyatlar cok pahali ve dedigin gibi ürün cesitligi kisitli.

Bu Ankara magazasi süpermis ya, yurtdisina ücretsiz kargo :ayatollah:

Evet Neuss'taki Store. Demekki siz görmemissiniz orayi daha. Magaza belki 8-10 metrekarelik bir yer. Internet sayfalarindaki ürünlerin cogu birde depolarinda,yani magazaya girince insan bi sok oluyor. Evet fiyatlari da cok yüksek. Mecburi bir iki defa alisveris yaptim ama artik bu ankara magazasindan alacagim herseyi. Bu gercekten süper birseymis bizim gibi gurbette yasanlar icin :yenieek::yenieek:

Neuss taki store degil mi o? Bana pahali geldi,

internetten iki ürün almistim kargoyla beraber 50-55€ verdim. Türkiyedeki storelardan alsam en fazla 30€ verirdim.

Neuss mu ?

Oradan iki kere siparis ettim, ama fiyatlar cok pahali ve dedigin gibi ürün cesitligi kisitli.

Bu Ankara magazasi süpermis ya, yurtdisina ücretsiz kargo :ayatollah:

Geri
Üst Alt