Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Başkasının adına utandım, o nasıl tişört
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Büyük kulüpsün az Büyük düşün yahu. Kalite ve marka imajı yerlerde.
En güzel tshirt o aldigin zaten renkdash 4 yildiz gözüne gözüne giriyo milletin sexy tshirtBugün Store'a uğradım herşeye rağmen. Omuzlarında 4 yıldız olan tişörtlerden alacaktım. Sordum, adam kalmadı dedi. Sadece S bedeni kalmış 1-2 tane o kadar. Bu 1. rezillik. Peki dedim. Dün maç önü basın toplantısında Hamza hocanın giydiği gri renkteki tişörtü sordum. Onda da en büyük beden M kaldı dedi. Bu 2. rezillik.
Forma dışında 4 yıldızlı ne var dedim sinirli şekilde. Şampiyonluktan sonra ilk basılan tişörtleri gösterdi. Siyah, üzerinde 4 yıldızlı amblemimiz ve tt arena koreografinin bulunduğu tişörtü aldım çıktım.
Böyle rezillik olmaz arkadaş. Tam anlamıyla reziliz.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
En güzel tshirt o aldigin zaten renkdash 4 yildiz gözüne gözüne giriyo milletin sexy tshirt
peynir ekmek gibi satılıyor kardeşim stok mu dayanır bunaBugün Store'a uğradım herşeye rağmen. Omuzlarında 4 yıldız olan tişörtlerden alacaktım. Sordum, adam kalmadı dedi. Sadece S bedeni kalmış 1-2 tane o kadar. Bu 1. rezillik. Peki dedim. Dün maç önü basın toplantısında Hamza hocanın giydiği gri renkteki tişörtü sordum. Onda da en büyük beden M kaldı dedi. Bu 2. rezillik.
Forma dışında 4 yıldızlı ne var dedim sinirli şekilde. Şampiyonluktan sonra ilk basılan tişörtleri gösterdi. Siyah, üzerinde 4 yıldızlı amblemimiz ve tt arena koreografinin bulunduğu tişörtü aldım çıktım.
Böyle rezillik olmaz arkadaş. Tam anlamıyla reziliz.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
İşletmede arz ve talebi iyi ayarlaman gerekir satışa göre Ürün çıkaracaksın yapamıyorsan başarısızsın demektirpeynir ekmek gibi satılıyor kardeşim stok mu dayanır buna
rezillik diyorsun bide
yetişmemiştir tekstil fabrikamız yok sonuçta dışarıya çıktığımda 10 kişiden en az 1 tanesinde gs tişörtü varİşletmede arz ve talebi iyi ayarlaman gerekir satışa göre Ürün çıkaracaksın yapamıyorsan başarısızsın demektir
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün gidicem bakıcam fotolarını çekip koyarım umarımBugün gittiğim ankamall Şubesi'nde sadece siyah forma görmekle beni üzmüş mağazadır.
YOktu kardeş dün bende ankamalldeydim bir ara ha bişey alacakmıyım bu sezon,kesinlikle hayırbugün gidicem bakıcam fotolarını çekip koyarım umarım
hocam sen hamzanın üstündeki lakosu arıyon dimiBugün gittiğim ankamall Şubesi'nde sadece siyah forma görmekle beni üzmüş mağazadır.