GSStore Ürünleri

iyi olana pahalı diyorsunuz ucuz olana kötü diyorsunuz

oldu hem ucuz hem kaliteli satacaktı zaten kulüp enayi ya

kar etmeyecekti

beradın dediği gibi slim fit bunlar herif 120 kg olmuş storeda bana uygun tişört yok diye dursun başkana sövüyor

4 yıldız formalardan yanyana olmayacakmı öyle üstüstemi olacak hep? bunu düşünenleri üstüste koyup ıslak odunla..

fantshirt-slider.jpg

Böyle taraftar formaları çıkmış. Arkasına baskı da yapılıyormuş. https://www.gsstore.org/catinfo.asp?cid=218

bu yönetim ve td varken 1 tane anahtarlık bile almadım
sen alma

Galatasaray'da 4 yıldız bereketi - AMK Spor

Bundan 10 gün önce satışa çıkarılan yeni formaların 50 bin adet satması, yönetimin yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz sezon bu rakama 10 haftada ulaşan Galatasaray’da, hedef 500 bin olarak büyütüldü.
Bütün 4’üncü yıldız ürünlerinde toplam 350 bin rakamına ulaşan Galatasaray, 500 bin forma hedefini gerçekleştirirse, yaklaşık olarak 15 milyon Euro’yu kasasına koyacak.

sen alma

Galatasaray'da 4 yıldız bereketi - AMK Spor

Bundan 10 gün önce satışa çıkarılan yeni formaların 50 bin adet satması, yönetimin yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz sezon bu rakama 10 haftada ulaşan Galatasaray’da, hedef 500 bin olarak büyütüldü.
Bütün 4’üncü yıldız ürünlerinde toplam 350 bin rakamına ulaşan Galatasaray, 500 bin forma hedefini gerçekleştirirse, yaklaşık olarak 15 milyon Euro’yu kasasına koyacak.

yeni jem karacan sabrilerin parası çıkmış sen al bol bol

bugün gidicem bakıcam fotolarını çekip koyarım umarım

valla koy en azından ankarada forma almaya gidecek adamlar Ankamall'e gidip hevesleri kursklarında kalmasın... Neyse sonra Next Level'a gidecektim ama otoparkına girmek için en az audi falan araba istiyor diye önce arabayı almak için krediye başvurdum. 5 milyar peşin + kredi ile Audi neyin alabilirsem bikaç haftaya forma üstümde olur :)......

bugün gidicem bakıcam fotolarını çekip koyarım umarım

YOktu kardeş dün bende ankamalldeydim bir ara ha bişey alacakmıyım bu sezon,kesinlikle hayır
Hala daha kaliteli ve güzel ürünler üretilmiyor..Hoş satışlar iyiymiş iyi olsa ne yazar ki??
NE borcun azalıyor ne yönetilme politikan düzeliyor yani hiç bir işe yaramaz çöplere zamdan ve karılarına lüks spor arabalardan başka...

üstad refik hafiften kanarya.avi yapmak için öyle yazmış da olabilir hamza hocaya verdiğim destekten dolayı Galatasaray'lı olmadığımı düşünenler var :) ... Ama forma yok yani başka bir yere bakmadım da...

Plaj havlusu ve şort almak istedim, ürün bulamadım. T-shirt almak istedim, ölçü tablosu yok. Mankenin ölçülerine bakayım, ona göre alırım dedim ama o da yok. 4. yıldızın üstte olması sebebiyle forma almayı düşünmüyorum zaten.

Çok eksiği bulunuyor maalesef.

Plaj havlusu ve şort almak istedim, ürün bulamadım. T-shirt almak istedim, ölçü tablosu yok. Mankenin ölçülerine bakayım, ona göre alırım dedim ama o da yok. 4. yıldızın üstte olması sebebiyle forma almayı düşünmüyorum zaten.

Çok eksiği bulunuyor maalesef.
ligler başlıyor tatile gidiyon he
maçları izlemion die vermemişlerdir sana
tatili bile gs'ye göre ayarlamak lazım

valla koy en azından ankarada forma almaya gidecek adamlar Ankamall'e gidip hevesleri kursklarında kalmasın... Neyse sonra Next Level'a gidecektim ama otoparkına girmek için en az audi falan araba istiyor diye önce arabayı almak için krediye başvurdum. 5 milyar peşin + kredi ile Audi neyin alabilirsem bikaç haftaya forma üstümde olur :)......
ankamalle gitmedim vazgeçtim de next levela gitmek için araba şartı mı var hakkaten yuh be

Geri
Üst Alt