GSTV'de F.Bahçe'li Spiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgay Ceylan

Sarı Üye
Bu konuyu açtığım için başta Gülçin'den olmak üzere, tüm Galatasaray camiasından özür diliyorum. Biranda sinirle açılmış bir konuydu. Galatasaray'lı spikerlere yapılan terbiyesizliklerin bir intikamı olarak açtım sanırım, pişman oldum. Amacım kimseyi hedef göstermek değil, tepki koymaktı. Kimsenin benim yüzünden ekmeğinden olmasını istemem, bunuda kaldıramam. Sağlıcakla kalın.

galatasarayli degilde insan oldugu icin ordadir belki

şutlasınlar ampul gibi taksınlar doksana böyle şey mi olur :D

Son zamanlarda bir de bu tipler türedi... Çalıştığı kanalın takımını değilde rakip takımı tutmak ve bir anda onu ifşa etmek... Kaç tane hatun bu yolla köşeyi döndü.. Bu da yeni ekmek kapısı oldu :D

Not: Tutmasında sorun yok ama bunu istismar ederek bir yerlere gelmesinde sorun var.

Yayın sırasında, yani işini yaparken bir yanlışı oldu mu?

Eğer olmadıysa bu başlık sadece bir çalışanı zor duruma düşürmek ve hedef göstermek üzerine kurulu olur ki bu çok yanlış.

Sağlam hatunmuş . Veli'yi ,Can'ı falan dinleyeceğime bunu tercih ederim.

[attachment=8092:qew.png]

Ekli dosyalar

• qew.webp
    qew.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 499
kotu konusmalari olmadigi surece kalsin. Bir oncekinde bu farkli bir olaydi.

GSTV'de izlediğimde profesyonelce işini yapıyorsa, sosyal medyada da Galatasaray'a küfür etmediği sürece hiç bir sakınca yok.

bizim taraftar fenerin 12 numara gibi protesto etmesi lazim twitterda 1 gune kalmaz gider ama nerdeeeee o kafa

Sizde amma elit insalar olmuşsunuz bu nasıl bir genişliktir?

Bizim bilmediğimiz teknik,taktik,işleyiş ve gizli bilgileri yetiştirmediği ne malum? Gitsin kendi kanalında çalışsın rahatlığa bak. Fb tv de ne kadar bizden eleman varsa kovuldu. Bu iş sıradan bir yayıncılık işi değil futbol bambaşka bir dünyadır

Yanlis/ters hareketleri yoksa problem yok, simdi sen soyle dusun: Galatasaray da futbol oynayan bir Turk aslinda kucuklugunden beri Fenerli olamazmi? Olabilir iste, ha ama ters seyler soyler veya ters hareketleri olur orasi baska. Ama isini profesyonelce yapiyorsa problem olmamali..

Sizde amma elit insalar olmuşsunuz bu nasıl bir genişliktir?

Bizim bilmediğimiz teknik,taktik,işleyiş ve gizli bilgileri yetiştirmediği ne malum? Gitsin kendi kanalında çalışsın rahatlığa bak. Fb tv de ne kadar bizden eleman varsa kovuldu. Bu iş sıradan bir yayıncılık işi değil futbol bambaşka bir dünyadır

Alt tarafı spikermiş yahu eline veriyorsun notları işte onu okuyor. Başka işi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt