GSTV'de F.Bahçe'li Spiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizde amma elit insalar olmuşsunuz bu nasıl bir genişliktir?

Bizim bilmediğimiz teknik,taktik,işleyiş ve gizli bilgileri yetiştirmediği ne malum? Gitsin kendi kanalında çalışsın rahatlığa bak. Fb tv de ne kadar bizden eleman varsa kovuldu. Bu iş sıradan bir yayıncılık işi değil futbol bambaşka bir dünyadır

Saçma sapan konuşmazsak sevinirim. Ne gizli bilgisi Allah aşkına? Futbol oynuyoruz. İnsanların emeği ile oynamak onları işinden etmek -hem de farklı takım tutuyor gibi gerzekçe bir sebeple- sizi vicdanen rahat ettirecekse böyle devam.

Ama normalde insanlar böyle şeylerden vicdanen rahatsız olur, insanlık diyoruz buna.

Bu ne ya bu ne saçmalık ?

O zaman Beşiktaş'lı diye Hakan-Hamit-Burak gibi oyuncularımızı derhal kadro dışı bırakalım.Oğuzhan Kayar ise derhal kovulmalı çünkü o Fenerbahçeli...

Bizim bilmediğimiz teknik,taktik,işleyiş ve gizli bilgileri yetiştirmediği ne malum? Gitsin kendi kanalında çalışsın rahatlığa bak. Fb tv de ne kadar bizden eleman varsa kovuldu. Bu iş sıradan bir yayıncılık işi değil futbol bambaşka bir dünyadır

Gs tv Arena'da renkdaş Florya'da değil hangi taktiği bilecek.Bu kadar kompleksli olmaya gerek yok :)

İşini düzgün yapıyorsa karalama kampanyası oluşturulması çok yanlış bence. Konservatuvar mezunu bir insan bunun az çok eğitimi almış birisi ve görülen bir terbiyesizliğide olmamış.

Saçma sapan konuşmazsak sevinirim. Ne gizli bilgisi Allah aşkına? Futbol oynuyoruz. İnsanların emeği ile oynamak onları işinden etmek -hem de farklı takım tutuyor gibi gerzekçe bir sebeple- sizi vicdanen rahat ettirecekse böyle devam.

Ama normalde insanlar böyle şeylerden vicdanen rahatsız olur, insanlık diyoruz buna.

Rakip göz yummuyorsa sende yummayacaksın, iş sektörü bunu gerektirir hiçbir sektörde kimsenin gözünün yaşına bakılmaz. Ayrıca CV'sinde Galatasaray TV'de çalıştı yazacak merak etme hayatı boyunca işsiz kalmaz.

ya şu fener bjk taraftarlarınızdan bir farkınız olsun çalışsın ne olur ki ters bir söz sarfetmediği sürece

Dedim ya bilmediğimiz şeyler, ben orda örnek verdim. Elbet rakip takımın işine yarayacak şeyleri öğreniyordur

Daha GS TV Mancini'nin ilk 11'ini sahaya nasıl yerleştireceğini bilmiyor, rastgele koyuyor. Bu kızımız mı öğrenecekmiş ? :)

yav ne gizli bilgisi atom bombasımı yapıyoruz svaşa mı giriyoruz spor bu ya spor rahat olun biraz

Fenerli yada baska takimida tutabilir.ancak ekmegini galatasaraydan kazandigi surece baska takimi tuttugunu gosteren foto. Yazi paylasmamasi esastir.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GS TV'nin çivisi çıkmış zaten, pek izleyeni olduğunu da sanmıyorum. Kızın twitter'ı araştırılsın, eğer bu da diğerleri gibi takımımıza veya oyuncularımıza sövmüşse kapının önüne konsun, buna benzer bir vukuatı yoksa işini de düzgün yapıyorsa devam etmesinde sakınca yok.

ya gstvde haberlerde ne zaman baksam sosyal medya köşesinde twitleri falan başka bir kız aktarıyor zaten muhtemelen bu da onlardan biridir 2 güne değişir zaten

Çeptalk

Nefes alsın yeter

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Antu'dakilere benzemeyin. Kız profesyonel olduğu ve işini yaptığı sürece bir mahsuru yok. Gizli bilgileri paylaşırmış. Doğru spikerler hoca ile doğrudan teknik taktik bilgi alışverişi yapıyor ç

ünkü.

Bir günde Galatasaraylı yaparım ben bu kızı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt