GSTV'de F.Bahçe'li Spiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacma sacma olaylarla ugrasmayi ne cok seviyor bizim ülkemizin insanlari. GSTV yi sabote mi ediyor, ele mi geciriyor, bizi kötü amaclarla mi kullaniyor bu kadin da hemen asip kesiyorsunuz? Ne güzel iste kadin Fenerbahceli ama sadece bir taraftar oldugu icin ezeli rakibinin kanalinda calisabiliyor. Bence güzel birsey. Bu ülkede cogu insanlarin bazi seyleri artik aşmasi lazim. Bu kadin aşmiş bu konuda.

En büyük GS düşmanı takımımızda oynadı senelerce ve kimsenin haberi olmadı ;)

Kız şuanda gstvde izleyebilirsiniz.

Böyle şeylere takilmayin diğer kızlar fanatik cimbomlu değildir heralde.

Müdürünü kovmak gerekir o zaman önce;

BhLqZMjCUAAyQ66.jpg

Allah bagislasin :asd:

Ama benim begendigim kiza herkes cirkin deyince cok üzülüyom, kizdan cok üzüldüm ben :asd:

Ahahaha bu arada gözler güzel demişsin ya pixellerine kadar yaklaştırdım valla lens olabilitesi yüksek hatta epey yüksek ama sen bilirsin :asd:

[attachment=8094:adw.png]

Ekli dosyalar

• adw.webp
    adw.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 119
Bana versinler, bir gecede GSli yaparim acimam.

guzelmis.fenerli olmasi acikcasi fark etmez isini iyi yapsin .ha densizlik yaparsa baska mesele.lig tvde bir spiker var nazli olsun abi fenerli cok guzel .

Saçmalık , burası genel bir kanal değil . Galatasaray kanalı ! O zaman Rıdvan'da bizim başımız teknik direktör gelsin . Geçiniz hepinizin içinden geçiyor kovulması ama burada yazınca ekmeğinden olacağını düşünüyorsunuz çok başarılıysa gitsin fbtvsinde yapsın spikerliğiini. Çok profesyonel isede öyle facede macede gidip fener hakkında birşeyler yazamaz.

Ne biliyorsunuz bilgi taşımadığını ? Kim kesin taşımıyordur diyebilir ! Kovulsun abi.

ya bırak be

bu kuş hanımın programı yerine "ahmet kolkoparanla forma yapalım"

veya "gökhan kralla müslüm babayı övelim" programlarına kim hayır der!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DfXKSd2EOQE[/media]

hahahahaha..senden de "ask acisi ceken liseli klibi" bekliyoruz berat´cim..

Fbtv'de GS'li spiker calistirirlar mi?

Biz haber veya belgesel kanali degiliz. Eminim yuzlerce gs'li spor spikeri vardir. Onlarla anlasilsa cok daha iyi olur. Spekulasyon cikmaz. Femevli yardimci antrenoru hatirlayin neler yaziyordu twitterine hocalarimiz ve oyuncularimiz hakkinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt