GSTV'de F.Bahçe'li Spiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan işler.

bence görevinde kalmalı.GS ın basarılarını anlatmak chealse zaferlerımızı anlatmak evlat acısı gıbı koyar.

Anlamadığım fbtv'den GSli biz sunucu kovulur; bizim taraftar dalga geçer, niye işinden ediyorsunuz diye tepki gösterenler olur. Şimdi aynısını biz yapıyoruz, üstelik "sosyal medya"da 100-200 kişi "kovun bu sunucuyu fbli o" dediği için. Ne kadar gereksiz şeylere kafa yoruyoruz. İşini düzgün yaptıktan sonra istediği takımı tutmakta özgür.

Hayır, antrenmanlarda yer alan biri olsa dersiniz ki; "taktik bilgilerini iletiyordur"... şüphe doğurur evet, ama kız sunucu be! Haber sunuyor altı üstü...

şakayı bir tarafa bırakırsak kızın suçu yok onu araştırmayıp oraya alanda problem.

hayır kardeşim fbli o kanalda çalışamaz. kanalın temsil ettiği şey belli saçmalamayalım lütfen.

sutlamislar hele sukur .. bizden para kazanip sikecilerin urunlerini alip maclarina gidenle isimiz olmaz

Anlamadığım fbtv'den GSli biz sunucu kovulur; bizim taraftar dalga geçer, niye işinden ediyorsunuz diye tepki gösterenler olur. Şimdi aynısını biz yapıyoruz, üstelik "sosyal medya"da 100-200 kişi "kovun bu sunucuyu fbli o" dediği için. Ne kadar gereksiz şeylere kafa yoruyoruz. İşini düzgün yaptıktan sonra istediği takımı tutmakta özgür.

Hayır, antrenmanlarda yer alan biri olsa dersiniz ki; "taktik bilgilerini iletiyordur"... şüphe doğurur evet, ama kız sunucu be! Haber sunuyor altı üstü...

Prensip meselesi .. :) ..

Yanlis/ters hareketleri yoksa problem yok, simdi sen soyle dusun: Galatasaray da futbol oynayan bir Turk aslinda kucuklugunden beri Fenerli olamazmi? Olabilir iste, ha ama ters seyler soyler veya ters hareketleri olur orasi baska. Ama isini profesyonelce yapiyorsa problem olmamali..

OLMAZ .. Oldu da gorduk EMRE BELOZOGLU basimiza ne cikti :) adam bildigin ******************************************************************

Profosyonelce çalışıp emek veren insanların bu sebepten kovulmasını makul bulmuyorum. Küfür, hakaret varsa orası ayrı.

Fbtv'de de Galatasaray taraftarı bir spiker varsa o da kovulmasın. Aşalım böyle şeyleri.

BhPF7juIcAApMs-.jpg

turgay sana demiş gülçin.

Elbette önemli bir konu değil ama belliki işe alırken takımını sormuyorlar elemanların. Ama bu eleman klüp kasasından maaş alıyor ayrıca ünleniyor. Böyle bir avantaj neden Galatasaraylı bir gence verilmesinki ?

Şikeci olduğunu saklamıyorum demiş bide :) Hesapları sıfırlarken iyiydi. :)

Benim dediğime gelindi işte. Olaya duygusal bakmayın biz yerel kanal değiliz futbol kanalıyız ve bu çok garip bir durumdu. Aynısını fenerbahçede bizimkilere yapmıştı yani kovulan olmuştu şaşılacak bir şey değil. Hem kızın CV'si referans boş kalmayacak işsiz kalmaz merak etmeyin.

Hani yazmayayım dedim dedim ama akıl alacak gibi değil.

2 hafta önce vefat eden bir insana "Allah rahmet eylesin" dendi diye nasıl bir gayrı müslime böyle dersiniz diyerek ortalığı ayağa kaldıran insanlarla kavga edip din iman öğretmeye çalışan arkadaşlarımızın bu başlıkta, günahtır, yazıktır laflarına aldırmadan KOVALIIM DEFOLSUN diyerek hayvanlık yapması çok tatlıymış.

Allah rahmet eylesin demek yanlış, sebepsiz yere insanı işinden etmek çok güzel.

Bravo size.

Bu iğrenç konu da kilitlensin lütfen.

Konu yeterince uzatıldı bence. Müsadenizle kilitliyorum.

Taptap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt