Cevap: GTA V | Çıkış Tarihi: İlkbahar 2013

anlayan yokmu laptoptan :o

Baya benziyor Kate Upton'a. :confused:

576897_306951146100327_1668438175_n.jpg

İnsan falan değil bu ya başka başka başka bir şey.:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Ynt: GTA V | Çıkış Tarihi: İlkbahar 2013

Laptop alicaktim bari gta v i bekleyeyim

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende 170em modeli var ve performans olarak çok memnunum ama kasa kalitesi olarak aynı şeyi söyleyemem. Benim icin kasa önemli değil performansa bakarim diyorsan kaçırma derim. Tabii monster'ın sitesine girip bi bak fiyatı neymiş diye, ondan sonra al.

söylediğin iyi oldu :bid: resmi sitesinde daha ucuz :D

MONSTER® Q61W350ET01 15.6" - MONSTER® Notebook » 15.6" W350ET ( GTX660M )

ertelendi

GTA V | Çıkış Tarihi: İlkbahar 2013

nasıl yane :eek: şimdi 1939 tl havale edip siparişi veremiyormuyuz :eek: ?

Adamlar ön siparişle çalışıyor. Yoksa bu özelliklerde bir pc'yi o fiyata almak zor. Aynı özelliklerde msi vs. gibi pc'lere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. Gerçi bunun özellikleri o kadar da yüksek değil. Bundan 2 ay önce falan kampanyaları vardı daha sağlamını benzer fiyatlara veriyorlardı ama 2-3 ay ötelemeli. Kısacası beklemek istemiyorsan o elemanın pc sini al derim.

Adamlar ön siparişle çalışıyor. Yoksa bu özelliklerde bir pc'yi o fiyata almak zor. Aynı özelliklerde msi vs. gibi pc'lere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. Gerçi bunun özellikleri o kadar da yüksek değil. Bundan 2 ay önce falan kampanyaları vardı daha sağlamını benzer fiyatlara veriyorlardı ama 2-3 ay ötelemeli. Kısacası beklemek istemiyorsan o elemanın pc sini al derim.

şimdi ben yarın siparişi versem bu bilgisayarın havalesini yapsam 3 ay sonramı gelecek ?

şimdi ben yarın siparişi versem bu bilgisayarın havalesini yapsam 3 ay sonramı gelecek ?

Valla sitelerine girip bi bak derim. Beğendiğin notebook'a tıkla ve "sepete ekle özelleştir" şeçeneğine gir. Orada teslimat bilgileri yazar. Lakin dediğim gibi ön sipariş üzerine çalışıyorlar. Erken almak istiyorsan fiyatı değişiyor.

Core i7 alma laptop için.Ekran kartı ile beraber soğutamazsın bi soğutucu kullansan bile.Bir süre sonra çat-çut kapanır.Gerek yok.

Şu aşağıda verdiğim link ise notebooklar için üretilen ekran kartlarının kıyaslaması. Core i5 önceliğin olsun,bak laptoplara. Ekran kartlarını da buna göre seçip kıyaslamanı yap

Best Graphics Cards March - 2013

Core i7 alma laptop için.Ekran kartı ile beraber soğutamazsın bi soğutucu kullansan bile.Bir süre sonra çat-çut kapanır.Gerek yok.

Şu aşağıda verdiğim link ise notebooklar için üretilen ekran kartlarının kıyaslaması. Core i5 önceliğin olsun,bak laptoplara. Ekran kartlarını da buna göre seçip kıyaslamanı yap

Best Graphics Cards March - 2013

İstediği notebook'un soğutması gayet başarılı. Kapanma vs. Olmuyor. Ki, özel olarak oyun için üretilen bilgisayarlar. O yüzden korkmadan alabilir. Öyle casper veya hp'lere benzemez yani.

İstediği notebook'un soğutması gayet başarılı. Kapanma vs. Olmuyor. Ki, özel olarak oyun için üretilen bilgisayarlar. O yüzden korkmadan alabilir. Öyle casper veya hp'lere benzemez yani.

eğer ek ödeme yapmazsam siparişi verirsem 30 nisanda geliyor yani 40 gün beklemem gerekiyor :o

Valla bana kalsa oyun oynamak için notebook almak çok saçma :)

Git al 600-700 liraya Xbox,Reset Glitch yaptır canavar gibi oyna sonra.Oyun çalışır çalışmaz derdin de kalmasın.Şahsen ben öyle yaptım :)

eğer ek ödeme yapmazsam siparişi verirsem 30 nisanda geliyor yani 40 gün beklemem gerekiyor :o

Kendi sitelerinde öyle. O yüzden almak gibi bi niyetin varsa az önce verdiğin linkten alabilirsin veya msi'lara da bakabilirsin. Ki, oyun oynamak istiyorsan iki markadan birini tercih et derim.

Valla bana kalsa oyun oynamak için notebook almak çok saçma :)

Git al 600-700 liraya Xbox,Reset Glitch yaptır canavar gibi oyna sonra.Oyun çalışır çalışmaz derdin de kalmasın.Şahsen ben öyle yaptım :)

Öyle deme bilgisayarda oyunun tadı bir başka oluyor. Artı grafikleri daha iyi. Şahsen konsol alacaksam bir tek pes veya fifa oynamak için alırım. Onun dışında pc'nin yerini tutmaz.

sadece oyun için almıyorum zaten oyun çok aşırıda oynamam ama oynadımmı sorunsuz kaldırması lazım işte

Geri
Üst Alt