- 23 Ocak 2019
- 24.926
- 32.534
- 2.233
Kameraman da Vasfi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kameraman da Vasfi mi?
Bahsi geçen şey muhtemelen RP sunucuları. Bunun için Rockstar, FiveM ekibini kendi bünyelerine kattı birkaç yıl önce. Pastada pay olmasın, tüm pasta benim şeklimde takılıyorlar. Zaten mevcut ön sipsrişlerde de herhangi bir online ibaresi yok. GTA Online başlı başına ayrı bir ekosistem olarak görülüyor artık. Muhtemelen Red Dead Online ile denedikleri standalone online olayını burada daha doğru şekilde yapıp ayrı bir oyun gibi piyasaya sürecekler. GTA 6 almadan sadece GTA Online da alınabilir olacaktır. RP / FiveM olayı ile başka seviyeye geçecekler muhtemelen.Mod paketleri acacaklarmis ve attim WoW gibi aylik ucretle o servrlarda mi istersen oynayabileceksin mesela...oyle enteresan sey denl geldi onume bugun.
Bu oyun en cok yayincilara yariyor valla seveni haricinde.
Kameraman Alper admin. İyi bir gta fanıdır kendisiKameraman da Vasfi mi?
Kutu boş gibi. Içinde kod var dijital olarak indirmek için. Bence direk geri iade et. Boşver kral. Oynayacak çok oyun var. Prensip meselesi de geç.olm bu oyun diskli cikmiyormus ya lan
ben niye salak gibi kutusunu siparis ettim ki o zaman
siparisi iptal edip ultimate alacagim sanirim direkt