GTA VI

@Aras Şimşek

Sızıntılar gerçek, çoğu büyük gazeteci de onayladı. Hack mevzusu ne durumda o önemli şu an 😄
Şu sızıntılar daha ilk adım geliştirilme süreci, çok şey değişir bu oyunda ama inanılmaz detaylar var. Uçuk bir oyun olacak orası kesin 😍

Şurayı kurcalayın biraz @Vasfi Vural 😄

sızıntılar gerçekmiş 2K telif atıyo tüm videolara

doğru düzgün alternatif çıksa da biz de beklemesek artık

6 beklentileri karşılamayacak muhtemelen. yine de oynarız

Baba nasil calabiliyorlar gameplayi anlamiyorum

kanka bilmediğimden soruyorum 10 senedir oyun beklenen camia neden bu kadar popülaritesini devam ettiriyor neden başka oyunlar yanına yaklaşamıyor
GTA'nın şu an zaten asıl mevzusu GTA Online. Oyun inanılmaz bir şekilde modlanıyor zaten üstüne bir de GTA Online da modlarla istedikleri gibi şekillendirilebilir olunca sınırsız bir evren sunuyor o haritada. Modlanmış role-play sunucuları mevcut artık, orada insanlar ayrı bir dünya kurup, meslek seçip, işlerle uğraşıp kariyer yapıyor resmen 😄 Eşsiz bir deneyime sahip, 6. oyundan sonra da hala devam edecek o popülerlik muhtemelen. RP olayı bambaşka bir seviyeye getirdi GTAV/Online'ı

GTA'nın şu an zaten asıl mevzusu GTA Online. Oyun inanılmaz bir şekilde modlanıyor zaten üstüne bir de GTA Online da modlarla istedikleri gibi şekillendirilebilir olunca sınırsız bir evren sunuyor o haritada. Modlanmış role-play sunucuları mevcut artık, orada insanlar ayrı bir dünya kurup, meslek seçip, işlerle uğraşıp kariyer yapıyor resmen 😄 Eşsiz bir deneyime sahip, 6. oyundan sonra da hala devam edecek o popülerlik muhtemelen. RP olayı bambaşka bir seviyeye getirdi GTAV/Online'ı
hmmmm şu twitchte gördüğüm şeyler anladım o online olayı olmasa sallanmaz bu kadar haklısın

Geri
Üst Alt