- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Yaninda karı olması sizi yaniltmasın beyimiz ağır gay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayıptır sorması kabaca specleri ve ne kadar mal ettiğini paylaşabilir misin ? (özeldende mesaj atabilirsin tabii )yeni pc toplamıştım beklemedeyiz
Yeni GTA PC için çıkana kadar eskir o sistemyeni pc toplamıştım beklemedeyiz
Biz p*c miyizayıptır sorması kabaca specleri ve ne kadar mal ettiğini paylaşabilir misin ? (özeldende mesaj atabilirsin tabii )
ps6 bile gelebilir.Yeni GTA, PC için çıkana kadar eski o sistem![]()
he? ne alaka yavBiz p*c miyiz
Hayır bizim de öğrenmeye hakkimiz varhe? ne alaka yav
yahu adam belki servet harcadı herkese açık söylemek istemez.
belki 2 tane max ekran kartını koydu keyif olsun diyede inadına RGB lere girişti ne bilelim.
Konsolda oynayanlar için PS6'nın geleceğini sanmıyorum ama konsol için ertelemeler falan derken 2025'in ortalarında ancak görürüz bence. 2 yılda PC portu sürer, 2027'de 60** serisi Nvidia kartlarla piyasayı görür gibips6 bile gelebilir.

Laptop tarafını da geçtim 4GB Vram mevcut oyunlarda 1080p için bile çok düşük artık
e sor işte daHayır bizim de öğrenmeye hakkimiz var
Yaklaşık 45 civarına patladı banaayıptır sorması kabaca specleri ve ne kadar mal ettiğini paylaşabilir misin ? (özeldende mesaj atabilirsin tabii )
Kurtarır sanki ya, çok üst düzey grafik beklentim olmaz illaki deYeni GTA PC için çıkana kadar eskir o sistem![]()
Sil bunuLaptop tarafını da geçtim 4GB Vram mevcut oyunlarda 1080p için bile çok düşük artık
![]()
Hayırlı olsun kanks..yeni pc toplamıştım beklemedeyiz
İnşallah sağlam optimize şekilde çıkar tabii ki ama beklentiyi de yüksek tutmamak gerek.Kurtarır sanki ya, çok üst düzey grafik beklentim olmaz illaki de
En kötü konsoldan oynarız artıkİnşallah sağlam optimize şekilde çıkar tabii ki ama beklentiyi de yüksek tutmamak gerek.Benim en büyük isteğim PC & Konsol ortak çıkartmaları ama muhtemelen her zaman olduğu gibi konsola özel çıkacak bu da