Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 112.728
- 100.132
- 5.238
josystick lazım mıEn kötü konsoldan oynarız artık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
josystick lazım mıEn kötü konsoldan oynarız artık![]()
Yeter yav, bayılacağımjosystick lazım mı
aldın mı?Yeter yav, bayılacağım
VAR 2 tanealdın mı?
bir tane resat altin sat da ps5 al be adamUmarım PS4'e de gelir.
Yoksa Sony'e dava açmayı düşünebilirim.
noUmarım PS4'e de gelir.
Allah daha çok arttırsın reis ama sen bu dolar euro altının falan filan yükselmesinden en az 2 tane ev almışsındır yavUmarım PS4'e de gelir.
Hamdolsun. Yetiyor dediğin gibi evler, arabalar...Allah daha çok arttırsın reis ama sen bu dolar euro altının falan filan yükselmesinden en az 2 tane ev almışsındır yav1 tane Ps 5'i mi seni bozacak yav
![]()

İnşallah damat olduğu günleri de görürsün oğlunun reis..Hamdolsun. Yetiyor dediğin gibi evler, arabalar...
Ama hanıma söz verdim. Oğlanın sünnet düğününde oğlana hediye bahanesiyle Ps5 alacağım. O yüzden şuan yasak yani bana![]()
şuan yasak yani bana.
oglana kolu vermez bu bari cift kol al da beraber oynayinHamdolsun. Yetiyor dediğin gibi evler, arabalar...
Ama hanıma söz verdim. Oğlanın sünnet düğününde oğlana hediye bahanesiyle Ps5 alacağım. O yüzden şuan yasak yani bana![]()
Şaka bir yana doktor telefon, tablet vb. oyun yeteneği gerçekten üst seviyede benim oğlanın.oglana kolu vermez bu bari cift kol al da beraber oynayin

Ps4'ümü satıp, + koyup Ps5 alma fikri çok karıştırıyor kafamı vasfydoğru karar

gelir kesin.Umarım PS4'e de gelir.