GTA VI

ulan bide ps 5 mi alıcaz lan
en kolayı o ama daha spesifik bilgi görmeden bir şey dememk lazım.

teknoloji bu aldığın gün eski teknoloji sayılıyor.

2025 te tekrar PC toplar mıyım bilmiyorum - laptop almak yerine sanki daha uzun vadeli çözüm gibi geliyor kulağa ama dert bir iş PC toplamak ve sorun çıkma potansiyel - burda öyle pc shopları yok (aslında olmalı) yaygın şekilde uygun fiyata bir şey olursa müdahele edebilesin.

en kolayı o ama daha spesifik bilgi görmeden bir şey dememk lazım.

teknoloji bu aldığın gün eski teknoloji sayılıyor.

2025 te tekrar PC toplar mıyım bilmiyorum - laptop almak yerine sanki daha uzun vadeli çözüm gibi geliyor kulağa ama dert bir iş PC toplamak ve sorun çıkma potansiyel - burda öyle pc shopları yok (aslında olmalı) yaygın şekilde uygun fiyata bir şey olursa müdahele edebilesin.

pcde olmaz heis dürbünle oyun oynamak gerekir

pcde olmaz heis dürbünle oyun oynamak gerekir
niye öyle dedin ahbert yav - monitör yüzünden mi (yoksa laptop diye mi - laptop ben çizimdir modellemedir portable iş güç için düşünüyordumda pc sanki daha işimi görecek gibi , ucuz şey kalmadı memlekette)

oyun için zaten ps5 im var (arçelik mağazında birisnin ayırtıp almamasından sonra spontane bulmuştum 7500 TL ye almıştım - şans işte)

bir tarafım gene kasıyor twitch olaylarına sar diye ama göründüğünden çok daha zor ve meşakatli bir olay maalesef

Npc interaksiyonlarında ai kullanımı falan nasıl acaba, oynanışla ilgili efsane detaylar bekliyorum. Grafiklerde yardıracakları belliydi zaten oralar çok önemli değil

VI dan VICE konsepti çıkarmak güzel fikir - renkli ve hoş olacaktr %100.

Kesin helipkopter görevi koymak zorundalar şimdi.

Geri
Üst Alt